עברתי הפלה!!!

עברתי הפלה!!!

יום רביעי ביקור אצל פרופסור עמי עמית שמלבדהיותו מומחה גניקולוגיה ואיש מדהים!!!!! הוא גם מנהל מחלקת ivf באיכילוב! מומלץ בחום ושווה כל אגורה (והמדובר בהרבה .."אגורות"). יום חמישי עברתי את ההפלה בשיטת השאיבה! והיום אני בן אדם חדש! אז חוזרת לקו הזינוק מלאת אופטימיות .. ומודה לכולכן על התמיכה הגדולה תודה תודה תודה!!!

מעין26

New member
דארמה יקרה כל הכבוד על החוזק הנפשי

שמחה שהתאוששת במהירות ואת יחד איתנו במרוץ (אפילו יצא לי חרוז) הצטרפי לאופטימיות של השבוע החדש. שיהיה לך שבוע נעים.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע את הנימה החיובית בדבריך. אני מאחלת לך שמהר מאד תחזרי לפורום השכן ותשארי שם לזמן ממושך.

mayashu

New member
שולחת חיבוק גם ממני ../images/Emo24.gif

איזה חבקנית אני היום... אתן חושבות שאפשר להאשים את ההורמונים של ההריון למרות שלא בטוח שיש כזה?

m i c h a l y

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מאחלת ששני הפסים הבאים יגיעו בקרוב ויובילו לחדר לידה..... מליון אוהבת ועוד אחד, מיכל.

קובולט

New member
דרמה../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך פה שוב על הרגליים, מחוזקת ומחזקת אני מקווה שלקחת לך חופש מהעבודה מגיע לך עד שלושה שבועות חופשה בתשלום אז כדי לנצל את זה!!!! בשביל זה אנחנו משלמות ביטוח לאומי כל חיינו אז שיהיה בהצלחה נדבר.....

ofik

New member
../images/Emo24.gif ותזכרי שאנחנו כאן לחבק

שוב ושוב עופיק

אין מלים!!!

את פשוט גיבורה. שמעתי רק טובות על עמית ואכן - שווה כל שקל מהכמה מאות שנשארים אצלו (יש אחרים שמשאירים אצלם אפילו יותר ויוצאים מתוסכלים....הייתי שם) בכולופן - האופטימיות שלך פשוט מרגשת.
That's the spirit.

vally

New member
הרבה ../images/Emo24.gif-ים

כל הכבוד על האופטימיות. מקווה שתרגישי טוב ותתאוששי נפשית כמה שיותר מהר. ושנה הבאה - באיכילוב ביולדות ב'.

יופי גיבורה!

עכשיו זה הזמן שלך לנוח, להירגע, לעשות קצת דברים אחרים ולתת לחודש הראשון לאחר הגרידה להיות מאין קרש קפיצה לקראת החודש הבא שתחזרו לעניינים. חשוב מאוד לנוח..........ושגעון על הגישה האופטימית. שיהיה לך חודש מופלא והתאוששות פיזית מהירה ביותר ואת יכולה לחשוב ולשמוח על כך שנכנסת להריון ומהר מאוד תיהיי שוב והפעם עם בטן גדולה. יום נפלא!

דארמה יקרה ! אני מחבקת אותך חזק

ובטוחה שהסיבוב הבא יהיה הרבה יותר מוצלח !

blue4u2

New member
מצטרפת לחיבוקים ונשיקות ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ושולחת איחולי החלמה מהירים ושההריון הבא יהיה תקין וקל!!!!!!! ושיבוא במהרה

u z a

New member
דארמה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ההודעה שלך ממש מעלה חיוך, האופטימיות שופעת ממנה. המשיכי כך, והמון בהצלחה בפעם הבאה!

למעלה