עברתי דירה

Darkmatter

New member
עברתי דירה

הגעתי בלילה לדירה החדשה... וילה יפיפיה וגדולה ביותר. אני לא רגילה לכאלו גדלים וכאלו טכנולוגיות... בהתחלה הייתי בשיא ההתלהבות והמרץ [אבא שלי מנסה להיות כ"כ נחמד ותומך. הוא עשה לי חדר עם מחשב, טלוויזיה, מערכת וכו' וכו'...] אחי החורג בן ה-7 כ"כ חמוד. הוא ישב על המיטה שלי וראה סרטים מצוירים. ואפילו הגדולה יותר ניסתה להיות נחמדה אלי. וככה אכלנו כולנו ארוחת ערב הזויה במיוחד בדירה החדשה- אני, אבא שלי, האמא החורגת, הילדון המקסים והנערה הקצת מחרפנת. הם יעברו לגור פה רק עוד כמה חודשים, בינתיים זה רק אני ואבא שלי... ועכשיו שוב עצבות, דכאון ולבד... כ"כ מוזר להיות פה. ואני מפחדת מכל מה שיבוא, כרגיל.

ymz

New member
בשעה טובה ומוצלחת

הבית החדש "נראה" מגניב, ואיך שתיארת את הערב שעברתם כולכם ביחד נשמע מאוד משפחתי. בטח שמעת לא פעם "משנה מקום משנה מזל" ולדעתי יש בזה הרבה. אל תדאגי, הכל יסתדר לטובה בסוף.

עברת דירה

מכירה את ההרגשה לעבור לוילה גדולה ויפיפיה, את ההתלהבות שבאה עם זה ואת יציאת הרוח מהמפרשים אחר כך...אני התרגלתי לאט לאט. כתבת שאבא שלך תומך, שאחיך כל כך חמוד, שאפילו הגדולה נסתה להיות נחמדה אליך. אולי ככה זה יישאר? זה כמובן תלוי גם בך. תהני את זה שאת בינתיים לבדך עם אבא שלך, נסי לשמוח בכך. אולי זו הזדמנות לשתף אותו קצת במה שאת מרגישה? אם הוא כל כך מתחשב, הוא ודאי יבין וזה גם לא צריך להיות על חשבון הקשר שלך עם המשפחה החדשה. זה לא במקום הסתגלות, זה לחוות את העבר יחד.

דארקי יקרה...

מתארת לי שלא פשוט לך.. מקום חדש, בית חדש, משפחה חדשה...? התחלה חדשה לגמרי... בדרך כלל התחלות חדשות הן דבר טוב.. נותנות פתח להרבה דברים חדשים... הזדמניות... מבינה את החששות שלך... ומאוד מקווה שהן יהפכו להתחלות חדשות וטובות עבורך... חוץ ממוזר, איך את מרגישה עם המעבר הזה? מה שלא יהיה.. אנחנו כאן...

שיהיה בהצלחה! ../images/Emo57.gif

ויש לי רעיון להפגת הלבד - אולי תאמצי חתול?
הוא אפילו יכול להיות בגינה. ואנחנו כבר יודעים שזה עושה לך טוב ...

Darkmatter

New member
אנחנו כנראה נאמץ כלב :)

אני רוצה גור גולדן רטריבר, כמו בתמונה... התאהבתי בחדר שלי ובכלל בבית. ובינתיים, חזרתי להסתדר עם כל המשפחה החדשה. זהו, יש לי עליות וירידות חדות במצברוח...

למעלה