עברתי דירה

NEO83

New member
עברתי דירה

מיחידת דיור של45 מ"ר ל35 מ"ר על מנת לחסוך עלויות אצל אותו בעל הבית
וזה כזה הבדל ענק
אני לא מצליח להרגיש "בבית" ביחידת דיור, אין מקום לכל הדברים שהיו לי, הכל מבולגן, אני צריך רהיטים חדשים כמו כוורת ושולחן סלון נורמלי, מעצבן
 

BloodyRose

New member
תראה בזה הזדמנות לעשות סדר

ולהעיף את החפצים שמסתובבים איתך מתוך הרגל ולא בהכרח מתוך צורך.

אני חושבת שתחושת "בית" לא קשורה לגודל הדירה, וגם במקומות קטנים אפשר להרגיש בנח ולסדר בצורה כזו שתגרום לך לאהוב את מקום המגורים. תמצא רהיטים חדשים שגם נראים טוב אבל גם פרקטיים, תאלתר פתרונות אחסון כדי לנצל את החלל שיש לך בצורה מקסימלית (למשל, במקום שולחן סלון "נורמלי" תחפש אחד עם מגירות, או כזה שאפשר לשים מגירות מתחתיו בנפרד, כדי לנצל את המקום שאחרת נשאר די מיותר).
זה כרוך בקצת יצירתיות, וכן, אולי צריך לוותר על כמה דברים, אבל אין שום סיבה שלא תרגיש בנח, גם אם המקום קטן.
 

NEO83

New member
עשיתי קצת סדר

וזרקתי 2 שקיות (סופר) של ניירת וכל מיני שטויות, ועדיין יש לי דברים שזקוקים לאחסון ופשוט אין איפה כרגע.

כן אני כבר ביקשתי לעשות דברים ולתלות כל מיני מדפים בבית שיהיה לי יותר נוח.
אני לא מתכוון להזמין דברים חדשים, הכל יהיה משומש ויהיה קשה למצוא שולחן עם מגירות :p אבל בכל מקרה אני רוצה למצוא לעצמי כוורת נחמדה ושולחן סלון נורמלי.
בנוסף הזמנת מתקן לנעליים ועוד כל מיני דברים קטניםץ
יש עוד עבודה, אבל בסוף זה ישתלם.
 
למעלה