עברתי בסביבה חיפשתי לי מקום חם להתעטף האם תקבלוני לביתכם?
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 18/2/06 #2 ../images/Emo12.gif באדולינה ???.. יש לנו כבר אחת יפה כזאת פה.. ברוכה הבאה...
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 18/2/06 #5 איזה ריצ'ארד, ואיזה גיר..../images/Emo8.gif מקום יש תמיד ,ובעיקר לבאדולינות מוארות ומוקפות אנרגייה חיובית.
איזה ריצ'ארד, ואיזה גיר..../images/Emo8.gif מקום יש תמיד ,ובעיקר לבאדולינות מוארות ומוקפות אנרגייה חיובית.
ב באדולינה 37 New member 18/2/06 #8 קצין וג'נטלמן היחיד שאני מכירה הוא ריצ'ארד גיר, לכן לא נותר לי אלא לזהותך כריצ'י, וחוץ מזה תודה על הוולקאם הנעים שאתה עושה לי ביי ריצ'י
קצין וג'נטלמן היחיד שאני מכירה הוא ריצ'ארד גיר, לכן לא נותר לי אלא לזהותך כריצ'י, וחוץ מזה תודה על הוולקאם הנעים שאתה עושה לי ביי ריצ'י
ב באדולינה 37 New member 18/2/06 #6 תודה אחותי מקווה שהשם מהמשותף לא מעיב. אהבה גדולה יש לי לספר הזה וסגול זה הצבע האהוב עליי מכל אז כנראה שיש רב מן המשותף תודה על החיבוק חיבוק חם בחזרה
תודה אחותי מקווה שהשם מהמשותף לא מעיב. אהבה גדולה יש לי לספר הזה וסגול זה הצבע האהוב עליי מכל אז כנראה שיש רב מן המשותף תודה על החיבוק חיבוק חם בחזרה
N n o g a1 New member 18/2/06 #9 מממ... באדולינה... ספר מקסים ומקום חמוד בנמל ת"א(בית קפה). ברוכה הבאה...