עברתי באדום=\

• פותח הנושא R e A
  • פורסם בתאריך

R e A

New member
עברתי באדום=\

נסעתי באיזה כביש על 100 קמ"ש, כשמותר 90. קיצר ראיתי רמזור ירוק מולי אז המשכתי לנסוע, פתאום הוא התחיל להבהב אז דפקתי בלימה רצינית וכשראיתי שאני לא אצליח לעצור בזמן שחררתי את הברקס ושמתי גז. פתאום אמא שלי שאלה אותי למה אני לא בולם, אז בלמתי שוב כשהרמזור התחלף לצהוב וזה היה כבר ממש מאוחר מדי וגם די מסוכן למכוניות שמאחורי, אז המשכתי בנסיעה בסופו של דבר תוך כדי שאני חוצה את הצומת באדום. הבנתי כבר שזאת הייתה סכנת חיים רצינית ושהשיקול דעת שלי לא עבד בזמן אז אתם יכולים לדלג על ההטפות. יש לי מספר שאלות. אם יש מצלמה בצומת, היא קולטת את זה שעברתי באדום ושולחים לי דוח בדואר? אם כן ובמידה ואני אקבל דוח, באיזה קנס מדובר? יש מצב שאני מערער על הדוח או משהו כזה בטענה שאם הייתי בולם הייתי מסכן את כלי הרכב שמאחורי? אני עדיין עם מלווה. במידה והמצלמה קלטה אותי, אני אקבל עוד בשורות רעות בדואר חוץ מדוח, כמו זימון למשהו מסויים? אממ תודה לעונים. מקווה שפשוט אין שם מצלמה וזהו.

aviGODFATHER

New member
לפי מה שהבנתי מכמה אנשים בפורום...

אם המצלמה מצלמת אז רואים פלאש רציני ואם היית רואה היית כותב את זה. אין לי מושג מה יקרה אם באמת צילמו אותך...

Krishi

New member
מכבי אימפריה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

דבר ראשון, אם זה היה בלילה ולא ראית בעצמך את הפלאש אז אתה יכול להירגע. הפלאשים של המצלמות האלה הם ממש חזקים ובלילה אין מצב שאתה לא שם לב כשאחד כזה מצלם אותך. בכל מקרה, אם צילמו אותך... אכן יגיע דו"ח בדואר לבעל הרכב. במקרה הזה מי שיאושם זה אמא או אבא שלך (מי שהוא בעל הרכב) והם יכולים להעביר את האשמה עליך. ככה שאם יש לך הורים נחמדים אתה יכול לצאת מכל הסיפור הזה... חח... העונש ברגיל הוא קנס של 750 שקל נראה לי ו-10 נקודות. באם ההורים שלך יחליטו בכל זאת כן להעביר את האשמה עליך בהחלט תצפה לעונש נוסף בעת חידוש הרשיונות אחרי שנתיים בתום תקופת ה-"נהג חדש". איזה עונש? המבחר רב ואותו יקבע משרד התחבורה לפי פרמטרים שידועים רק לו, חלק מהעונשים זה תיאוריה ו/או טסט מחדש ו/או הארכת תקופת ה-"נהג חדש". ואני לא מבין על מה תערער? לפי מה שהבנתי היית צריך דווקא להאיץ ולעבור את הרמזור אפילו אם באור צהוב כדי לא לסכן אף אחד וגם כדי לא לעצור באמצע הצומת. אני לא מטיף לך, אני רק מסביר שאף אחד לא יוותר לך כי אתה לא יודע עדיין איך לנהוג. ההיפך, זאת תהיה סיבה עוד יותר טובה בשבילם להעביר אותך טסט מחדש. בכל מקרה, מקווה בשבילך שבאמת לא צולמת, ולא נורא, אם הנהיגה יבוא גם הניסיון כדי לדעת מה לעשות במצבים כאלה. בהצלחה

רן88

New member
../images/Emo45.gif רק תיקון קטן

העונש הוא קנס של 1,000 ש"ח + 10 נקודות. אגב, הסברים על למה היית חייב לעבור באדום כנראה לא יעזרו, במיוחד כי אתה נהג חדש. לא נורא, העיקר שלא קרה כלום לאף אחד.

למעלה