עברתי את זה

DemonDog

New member
חחח זה פשוט....

הרי הסטודנטים הרגילים הם ללא הגבלת גיל והם בדר"כ אחריי צבא, כלומר יכולים להיות מבוגרים מהעתודאים גם ב10 וב20 שנה (!). קאפיש?

ניסית בכל מקרה הא?!

טוב נו... אני אגיד שהבנתי כדי שתפסיק... קאפיש. טוב נו באמת הבנתי אתה יכול להפסיק. לילה טוב!

שאלה

בשביל להתקבל לעתודה אני צריך להיות ממש תותח בלימודים, נכון? כי אם כן..אז אין לי הרבה סיכויים. במידה ואני לא רוצה עתודה אלא סתם אוניברסיטה אחרי הצבא..מומלץ לעשות פסיכומטרי אחרי הצבא, או עכשיו?

זה לא משנה מתי...

אם אתה רוצה ללמוד משהו שדורש ציונים גבוהים אז אתה צריך להיות תותח בלימודים. ודווקא דרך העתודה זה עלול להיות יותר קל, כי הם מכניסים את האנשים שהם רוצים שלפעמים הפסיכו שלהם לא הכי גובה או הציונים אבל הם היו ממש טובים במיונים של העתודה (בחינות פסיכולוגיות וכלאה למינהם). כדאי לעשות פסיכו מתי שיהיה לך מספיק זמן ללמוד... אל תסמוך על זה שזה אמור להיות מבחן שאתה בא עם מה שיש לך בראש וזה מספיק. תזכור שכל האפשרויות פתוחות לך אם תעשה עכשיו. ושתמיד תוכל ללכת ללמוד אחרי הצבא כי אחרי הכל הפסיכו תקף ל-7 שנים מה שאומר שכנראה אפילו תספיק לטייל ולעשות דברים לפני שבאמת תלך ללמוד אם אתה הולך אחרי הצבא.

מה בדיוק...

אין לי מושג... אבל לשאלה השניה יש לי תשובה. לא, לא מתי שאתה רוצה הם מזמינים אותך למכון קינן-שפי. מה בערך בודקים שם: מנהיגות, התנהגות, נותנים לך לצייר כל מיני דברים, מבקשים ממך לספר על עצמך ומסתכלים כמה אתה בוהה בתקרה וכמה אתה נלחץ (וקשה לא לעשות את זה כששני פסיכולוגים ועשרה אנשים בוהים בך),(כן, פסיכולוגים הם לא אנשים) אני לא בטוח מה הם יכולים להסיק מזה אבל הם בטוח לומדים משהו.

../images/Emo12.gif

אם רק הייתי מבין את הכוונה. זו שאלה רצינית כי התשובה הרצינית שלי היא: לא, לא צריך לחרוש בשביל לבהות בתקרה... כי זה הדבר שנראה לי נכון להגיד פה, בערך... וגם קשה לי להבין מאיפה הסקת את זה... אבל כמו שאמרתי לפני זה אולי הבעיה היא אצלי... אולי, ואל (אל!) תנסה להסביר. לילה טוב.

למעלה