עברתי את הניתוח!!!

אור685

New member
עברתי את הניתוח!!!

היי, אם יש כאן עוד מישהי שזוכרת... כתבתי כאן פעם שאני רוצה לעבור מתיחת בטן. ירדתי 30 קילו,ונשאר עוד קצת (המצב ה"תקוע" יחד עם הוויכוח המוכר עם שומרי משקל) אז החלטתי לעבור את הניתוח ולראות אז מה המצב. אז זה היה ביום שישי בבוקר. ימים ראשונים מאוד קשים כמובן,ועדיין כואב וקשה לזוז ולתפקד. אבל את התוצאות כבר רואים(כשאני מורידה את החגורה שנמצאת עליי 24 שעות) וזה נראה מדהים,למרות הנפיחות שעוד יש. אז רק רציתי לשתף אתכן, שיהיה יום מקסים אורית

היי! איזה גיבורה!!!

אני ממש מתלבטת אם לעשות גם. בדקתי בכללית אסתטיקה ונתנו לי אחלה מחיר בגלל הביטוח וכאלה. איפה עשית? את שמחה עם ההחלטה? מקנאה בך כל כך!!!

אור685

New member
היי,אז ככה-

ברור שגם אני התלבטתי הרבה. אבל הבטן נראתה כל כך רע שהחלטתי לעשות את זה. עשיתי אצל דר' עמי ברק. יש לו מרפאה בחיפה והניתוח היה באסותא בלב המפרץ. אם אני שמחה?... איזה שאלה... יש רק תשובה אחת! כשרואים את התוצאה זה ברור לגמרי. אז נכון שעדיין כואב,נפוח,קשה לי לתפקד,אבל-אין בטן!!! בקיצור-מאוד ממליצה. אם תחליטי שכן,תרצי עוד פרטים-בכיף!

Rimon32

New member
לגבי הרופא,

ראיתי שנומה כתבה פה שהיא מתלבטת אם לעשות דרך כללית אסתטיקה והאמת שהייתי אצל כמה וכמה רופאים להתייעצות. גם לקבלת "הצעת מחיר" וגם להתרשמות. אני חייבת לציין שתמורת הכסף שאת משלמת את מקבלת תמורה שחבל על הזמן. אצל רופא מפורסם שלא נציין את שמו, מן הסתם קיבלתי את הצעת המחיר הכי גבוהה באופן יחסי לאחרות ואם לומר את האמת, הרגשתי כאילו אני על פס ייצור "יאללה, נמתח, נסדר והבאה בתור". בתור ניתוח שלא קל לעבור אותו, הן פיזית והן נפשית, את מצפה מהרופא שיהיה קצת יותר קשוב... באסתטיקה פגשתי שני רופאים, שניהם נתנו חוות דעת ובסופו של דבר החלטתי להתנתח אצל אחד מהם. אז נכון, עדיין יש צלקות, עדיין לא חזרתי לבטן-גיל-19 המושלמת שהייתה לי, אבל זה היה שווה את היחס שקיבלתי.

יעל י

New member
אור...חיבוקים והחלמה מהירה וקלה

כל הכבוד לך את מלכה,כוכבת אלופה וכו' בעיני.

ליאת 0212

New member
איזה יופי לך../images/Emo13.gif

החלמה מהירה

jesie12

New member
איזה כיף לך

אני מתה לניתוח כזה להסרת עור עודף מקווה שאת מרגישה טוב והתוצאות משביעות את רצונך

איזה יופי לשמוע שאת אחרי ומרוצה.

גם אני הייתי רוצה לעבור ניתוח דומה, אבל אין לי אומץץץץ. כל הכבוד לך! ואני בטוחה שתהני מהתוצאות! החלמה מהירה

לילית462

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!

כל הכבוד לך, אני רוצה לראות תמונות של לפני ואחרי הגשמת את אחד מהחלומות שלי...

אור685

New member
תודה! ובקשר לתמונות....

לפני הניתוח בעלי צילם-ועכשיו כשאני מסתכלת על התמונות אני די מזועזעת. אתמול צילמנו תמונה ראשונה של אחרי-וזה עוד לא נראה כמו שצריך. עדיין נפוח והצלקת די מגעילה. ייקח זמן עד שזה ייראה טוב. אולי עוד כמה זמן יהיה לי אומץ להראות את התמונות. לא מבטיחה....

למעלה