עברתי את הועדה

עברתי את הועדה

יש לי פטור מצפוני :) קיבלתי תשובה לפני שבועיים , אבל רק עכשיו היה לי זמן לכתוב כאן . מיקי אסיה , אתן מוזמנות להעלות את המכתב שלי, אשמח לקבל תגובות עליו מכולם.

Mיקי_

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif אני גאה בך! עברת וועדה ראשונה כן?

אני אעלה את המכתב הבאמת נהדר שלך בהקדם, אני בטוחה שרבים יוכלו לשאוב ממנו השראה, וכבר אמרתי בעבר שזה אחד ממכתבי המצפון הטובים והרהוטים ביותר שקראתי. אני מאד שמחה לשמוע, ובאמת כל הכבוד

Mיקי_

New member
../images/Emo91.gifמכתב המצפון של מיטל - בשמיים בוערים../images/Emo70.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=871&a=82238&c=5349&sc=0&ssc=0
אגב,
בימים אלו אנחנו ממתינים בקנה (לפירסום) חלק מהטיוטות, והמכתב הסופי של מאיה - legogras (אשר ייתפרסמו אחרי שהיא תעבור וועדה במהרה בימנו ותקבל פטור
) בתקווה ללא שינויים נוספים. וכמו כן עובדים לפחות על עוד שני מכתבים של משתתפות בפורום, שבשלבי כתיבה.
בתקווה שלאט לאט כולן יגיעו למצב פירסום לאחר פטור כמו של מאיה, שכולנו כאן מוחאים לה כפיים

legogras

New member
אולי זה העייפות../images/Emo105.gif

אבל המאיה השני, זה בעצם מיטל, נכון? ועד שאני אגיע לועדה, הו יש עוד זמן.

Mיקי_

New member
כן, בשני הכוונה כמובן לפטור כמו של מיטל ../images/Emo9.gif

למיטל

המכתב שלך הוא ה-מכתב הכי טוב לועדת מצפון שיצא לי לראות עד כה. אני שמח שנפלה בחלקי הזכות לקרוא מכתב כזה, ולהיחשף להשקפת עולם כשלך. מזל טוב לרגל קבלת הפטור ואני מאחל לך רק הצלחה בהמשך דרכך בחיים. צפריר.

נעה ר א

New member
וואו, כל הכבוד!

מזל טוב.. שאלה בקשר למכתב- באמת שלחת אותו לכל הגופים המצויינים בהעתקים?

Mיקי_

New member
../images/Emo18.gifבזמנו אמרתי לך, ואומר כאן שוב

לא לציין בהעתקים כתובות שאין בכוונתך באמת לשלוח להם!
זה לא מרשים אף אחד במקרה הטוב, ובמקרה הרע זה מוציא אותך דוברת שקר. יש לשלוח על פי הכללים לנמענים הנ"ל: ראש לשכת הגיוס של הפונה, שמו המלא וכתובתה מופיעים על כל מעטפה ומכתב מלשכת הגיוס. ראש מנהל גיוס, (שם מלא של ראש מנהל גיוס הנוכחי): ד.צ 01191, משרד הביטחון, הקריה תל-אביב, מיקוד: 64734. שר הביטחון, (שם מלא של שר הביטחון הנוכחי): לשכת שר הביטחון, משרד הביטחון, רח' קפלן 37, הקריה תל-אביב, מיקוד: 64734. (ניתן לצרף מכותבים נוספים אך אלו הם נמעני החובה אליהם ממוען המכתב. המכותבים הנוספים, אם תרצו, הם מי שאתם חושבים שרלוונטי, אבל להוסיף מכותבים בהעתקים ולא לשלוח, זה מטופש ולא נחוץ. לתשומת לבכם! בעלי תפקידים המצוינים יכולים להתחלף, המכתב חייב להישלח לנושאי תפקיד אלו, הרלוונטיים באותה עת. הכתובת תישאר לרוב זהה, אלא אם הוחלפה לשכה. לכן יש לברר תמיד בעת כתיבת המכתב, גם את שם בעל התפקיד הרלוונטי, וגם כתובת עדכנית.)

דווקא כן לגיטימי לכתוב בלי לשלוח

זה דווקא לגיטימי ומקובל להוסיף מכותבים בעלי עניין בלי לשלוח להם בפועל את המכתב. זה לא אמור להרשים במובן של להפיל מהכיסא, זה אמור להרשים במובן של להראות שאת מעורה ושיש עוד גורמים שעוקבים אחרי המקרה שלך.

Mיקי_

New member
אני לא מסכימה איתך בכלל

(אבל כרגיל זה כנראה הבדל הליווי בין הליווי כאן בפורום לליווי של פ"ח, איש איש וגישתו הוא). אם הם בעלי עניין אז יש לשלוח באמת, לא לעשות "כאילו".

הרץ הכנייתי

את סתם ממהרת לשייך עניינים קטנים לאיזה הבדל דרמטי בין הפורום לפח. בסחכול מדובר על גישה שונה לעניין פעוט של מי כותבים ברשימת נמענים במכתב רשמי. חוץ מאולי בתחושה שלך, אין שום הבדל אם שולחים לכולם או לא. אישית אני מעדיף לשלוח לכולם, וגם טרחתי לתרגם את המכתב שלי לאנגלית ולשלוח לאמנסטי לונדון. מה שאני לא מצליח להבין זה למה נראה לך שכן חשוב להקפיד על זה? עניינים של כנות בהצהרה? לכן את משייכת את זה להבדלים בצורת הליווי?

../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif וווהוווווו ../images/Emo124.gif../images/Emo65.gif

איך אני שמחהההההה
מאמי מזל טוב
מלכה

spikes1

New member
אני לא כל כך מבין

אני לא ממש מהפורום הזה במקרה נכנסתי אבל תקנו אותי אם אני טועה היא מודיעה לכולם בשמחה שהיא הצליחה להשתמט וכולם אומרים לה מזל טוב על זה שהשתמטה מהצבא?

למעלה