עברתי או לא?

Ejay03

New member
עברתי או לא?

היה לי טסט נורא מוזר,הוא היה 25 דקות ו20-23 מתוכן בכביש מהיר. ההערה היחידה של הטסטר במהלך הטסט הייתה להפעיל איתות (הוא אמר לי לפנות שמאלה,הפעלתי איתות,עברתי לנתיב השמאלי ביותר וכשעברתי,נכבה לי האיתות ושכחתי להדליק). יותר מזה לא היה כלום. אני יודע לבד שנסעתי בכביש המהיר במהירות נכונה 80-90 אבל עשיתי את זה על הילוך רביעי..(הוא לקח אותי למקום שאני לא מכיר אז העדפתי לא להעלות פה לחמישי) -אבל הוא לא אמר לי מילה על זה. יותר מזה הוא לא אמר כלום.. מה אתם אומרים? לכאורה זה נראה טוב,אבל יש פה משהו שנכשל באחד הטסטים שלו למרות שהכל הלך טוב? אהה הוא גם לא אמר לי לעשות חניה (וגם לא לבחור שהיה אחריי).

emperor28

New member
תלוי

הסתכלת נכון? עברת נתיבים בלי לחתוך אנשים ? יש המון מאפיינים שהטסטרים מסתכלים עליהם שאנחנו לא יכולים לדעת.. לכאורה אפשר לומר שנהגת בן זונה אבל פה חתכת אותו ופה לא הסתכלת שמאלה שפנית ואז לעתיד זה יהיה מסוכן אבל בטסט הזה במקרה זה לא היה מסוכן כי אף אחד לא עבר על החוק וכו' וטסטרים פוסלים על זה.. אבל כן לפי איך שאתה מדבר עברת... 80-90 בנתיב הימני בכביש מהיר זה מעולה רביעי/חמישי אמממ לא מאמין שהוא יפסול על זה אולי יעיר לך בהערות בדף אבל נראה לי שתעבור

Mis Anna

New member
בדר"כ

יש להם בעיה עם חוסר הילוך חמישי כשצריך מראה שאתה מפחד.. בקשר לאיתות לא נראה לי רציני כי קורה שזה נכבה ולא שמים לב..

Daemonlior

New member
../images/Emo31.gif

בכבישים קצרים אין סיבה להעביר לחמישי.. כך לפחות המורה שלי היה אומר.. למשל בפ"ת, אם טסטר יקח אותך מחוץ לעיר, אין סיבה ברוב המקרים להעלות ל 5.. מה אמור כל כך להפחיד בזה לא ברור לי.. אם יש צורך, הטסטר יעיר לגבי זה, ותעלי לחמישי (כך היה בטסט שלי ושל זאת שהייתה איתי, שנינו העלנו בלי בעיה) (שימי לב לחתימה החדשה שעשיתי לכבודך)

Mis Anna

New member
אשמח

הרי לך ציטוט מההודעה המקורית "ו20-23 מתוכן בכביש מהיר." מה קצר בזה בדיוק? ואם אתה זקוק להערות מהטסטר שיגיד לך מתי להעלות לחמישי ומתי לא אז יש לך בעיה.

1234aaa

New member
הממ תודה על התגובות:

על הקטע של ההילוך ה-5 הוא לא העיר לי.. אני לא יודע אם הוא שם לב זה בכלל ,כי כאמור ראיתי שהאוטו סוחב 80-90 גם על רביעי,הוא לקח אותי למקום שלא הכרתי\זכרתי אז העדפתי להשאר על 4 כדי למנוע מעצמי צרות. ההערה היחידה שהייתה לו זה כאמור הקטע עם האיתות ("תפעיל איתות") מעבר לזה, הדברים היחידים שהוא אמר לי זה לאיפה לפנות ובסוף אמר לי לעצור בצד כדי להתחלף. אגב אין עוד תוצאות עד כמה שרואה באתר (יש שם את התוצאה של הטסט הקודם שלי) המורה שלי אמר שיהיו רק ביום ראשון..

Mis Anna

New member
בבקשה

אם הוא לא אמר כלום על ההילוך אז או שהוא לא שם לב או שזה לא הפריע לו. והוא כנראה ראה שנכבה לך האיתות וראה שלא שמת לב אז אמר לך להפעיל.. נראה לי אתה עובר!

8-AN

New member
../images/Emo6.gif

"כי כאמור ראיתי שהאוטו סוחב 80-90" האוטו בכמעט כל המקרים "יסחב" טוב יותר בהילוך נמוך. אתה יכול גם ליסוע בהילוך שלישי בשקט(טוב לא בשקט..) - האוטו יסחב כמו גדול, בהרבה מכוניות גם בשני.

Ejay03

New member
אין צורך להתנשא

כשכתבתי "סוחב" הכוונה היא שאני מצליח להגיע למהירויות הנ"ל בלי שהמנוע "צרח". אהה בבקשה,אני רוצה לראות אותך מגיע עם מכונית משפחתית ממוצעת,ל90 קמ"ש בהילוך שני.

8-AN

New member
רק תבחר...

מזדה 3\6\323 קורולה סיויק אלמרה פוקוס כולן במנוע 1600 מלבד הניסן 1800 יכולות להגיע בהילוך שני ל90 ויותר. כנל לגבי 106, גסטי ושרייד שאני מכיר להבא, תשתמש במונח הנכון. ולא, לא הייתה שום התנשאות בהודעה הקודמת שלי

Daemonlior

New member
אהמ..

אני לא הגבתי לגבי ההודעה שלו, אלא הגבתי בכלליות - בכבישים קצרים אין צורך להעביר להילוך חמישי אלא אם כן הטסטר דורש ממך.. "אם אתה זקוק להערות מהטסטר שיגיד לך מתי להעלות לחמישי ומתי לא אז יש לך בעיה." לא יודע מה איתך, אבל לי ממש אין בעיה.. לי יש רישיון ותודה לאל, לא זקוק להערות של אחרים בישביל לנהוג נכון.. להזכירך, אנחנו כרגע מדברים על טסט ולא על נסיעה רגילה, לכן, את הערותייך את מוזמנת להפנות למורה שלי לשעבר.. (תפני אלי לפרטי אם תרצי את מספר הטלפון)

Mis Anna

New member
אמרתי כשצריך

ולא על כלליות וכבישים קצרים.. אם לא צריך אז לא צריך אני אמרתי כשצריך. וכל הודעה שלך נשמעת לי יותר מטומטמת מהקודמת. תטלפון של המורה שלך אני לא צריכה תודה, ודיברתי על טסט. קיצר תרגיע כי אתה מתחיל כבר לעלות לי את הסעיף!

Daemonlior

New member
חח

כיף לראות אותך מתעצבנת.. באמת
אם תשימי לב, אני רגוע לגמרי... לגביך, אני לא כל כך בטוח "אתה מתחיל כבר לעלות לי את הסעיף!"
אגב, מי קובע מתי "צריך"? לנסוע בהילוך 4 על 90 זה לגיטימי לחלוטין ברוב הרכבים.. "כל הודעה שלך נשמעת לי יותר מטומטמת מהקודמת" אני מציע שתקראי את ההודעות שלך, את מפגינה חוסר ידע מדהים ומתעקשת להוכיח שאת צודקת... שוב, זה פשוט מצחיק

Mis Anna

New member
אני לא מתעצבנת

שוב אני צריכה שתחליט כי דיברנו על טסט ובשביל תלמידים 90 זה כבר הילוך 5 ככה גם בשביל טסטרים. הם מצפים שתעלה הילוך. ההודעות שלי בסדר גמור ויש לי ידע מעולה תאמין לי. קיצר לך תסע באוטו עדיף...

Daemonlior

New member
שלילי ../images/Emo31.gif

כמו שאמרתי.. אין צורך להעלות להילוך 5 בכבישים קצרים (שוב, מדברים על טסט).. אם הטסטר יבקש, תעלי.. זה לא מראה פחד או כל דבר אחר.. אין ויכוח בעיניין הזה בכלל.. אגב, לא מתעצבנת? עכשיו את מתחילה להשמע מוזר.. הודעה מעל אמרת שאני מתחיל "להעלות לך את הסעיף" ועכשיו כולך רגועה?
"קיצר לך תסע באוטו עדיף..."
לפעמים יש לך את ההודעות האלה, שאני פשוט חושב וחושב, ולא מצליח להבין מה את רוצה... במדינת ישראל של המאה 21, לנסוע במכונית (או "אוטו") זה דבר נפוץ.. מה ניסית לומר בזה?! :-O

Mis Anna

New member
כמה תשובות

שוב מה נסגר איתך עם כבישים קצרים?!?! מי דיבר פה בכלל על כביש קצר אתה יכול להסביר לי?? זה כן מראה על פחד כי הם חושבים שאתה חסר בטחון מן הסתם! אני לא עצבנית עדיין כשאני אהיה עצבנית אתה תדע. כאשר אתה נוסע באוטו, סימן שאתה לא פה, סימן שהסיכוי שלך להתקע בעמוד גבוה יותר
דרך צלחה!

למעלה