עברתי או לא עברתי??????

Vicky221

New member
עברתי או לא עברתי??????

שלום רב לכולם, היום היה לי טסט שיצא מדן דיזיין (ת"א-ר"ג) והטסטר היה קשוח מאד ולא אמר מילה מלבד ימינה שמאלה-ממש קשוח, אבל לי זה לא הפריע ונהגתי טוב מאד. אבל... נכנסנו לרחוב דו סטרי די רחב ללא סימוני נתיבים עם רכבים שחונים בשני הצדדים אבל עדיין הכביש היה רחב והטסטר אמר לי שאני נוהגת באמצע הכביש אז אמרתי סליחה ונצמדתי לימין. לאחר מכן פניתי לכביש ראשי (בעלייה) שהמהירות המותרת היא עד 60 והייתי בשלב של האצה והגעתי ל52 ונטסטר שאל אם אני יודעת מהי המהירות המותרת ועניתי ש60 אז הוא אמר קדימה הכביש ריק. ומיד אח"כ ביקש שאפנה ימינה ואעצור בצד- למרות שעברו 20 דקות ונהגתי עם בטחון מלא-מראות, פניות, רמזורים, מעבר חצייה..... אני צריכה לחכות עד מחר לתוצאות ואני די שוברת את הראש ודי בדכאון..... מה אתם אומרים????????? לא היה ברקס, לא נגיעה בהגה...... האם ניתן להתקשר למשרד הרישוי ולקבל תוצאות עוד היוםן???? תודה....

Vicky221

New member
באמת??

האם הטעויות האלה לא מכשילות???? האם יש דרך לדעת את תוצאות הטסט לפני מחר?? אני כוססת ציפורניים בטיררררוףףףף.... תודה :)

Krishi

New member
תראי...

הקטע עם הכביש הדו סטרי יכול קצת להציק... הקטע עם המהירות פחות.. אז אלו היו רק הדברים האלה אז אני חושב שלא יכשילו אותך...

Vicky221

New member
תודה

אני ממש חסרת סבלנות- זה ממש מציק לי כל היום..

aviGODFATHER

New member
גם אני חושב שעברת...

לפי מה שאמרת אין שום סיבה להכשיל אותך...

Vicky221

New member
וואללה

אני מאד מקווה שכן!!!! הטסטר היה כלכך רציני ולא הצלחתי לשבור את הקרח למרות שניסיתי. הוא היה כלכך קרררררררר ומתנשא.

aviGODFATHER

New member
הרבה פעמים טסטרים כאלה מתגלים בסוף

כאלו שיעבירו אותך...

Vicky221

New member
במהלך הטסט הרדיו פעל

וכשחיכיתי בצומת שהרמזור יתחלף די קיוויתי שפתאום יתנגן לו השיר: you are cold as ice אבל כנראה שברדיו מעדיפים להשמיע את בריטני.....

Vicky221

New member
עברתי!!!!!!!!!!!

טסט ראשון!!!!!!!!!! נראה שהטסטר סלח לי על הטעויות והעביר אותי...... איזו הקלה........ תודה לכל אנשי הפורום המקסימים......

למעלה