עברתייייייי תאוריההה ראשונהההה ^____^

עברתייייייי תאוריההה ראשונהההה ^____^

אעעעאעאעא אני לא מאמינהההההה ^_______________^ איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ^___^ לא הייתי בטוחה שאני יעבור אבל יש ניסים בעולם ^__________^

../images/Emo49.gif../images/Emo61.gif

יאללה טסט זה הצעד הבא
.............................
המון

liatpa123

New member
יפה יפה לך ../images/Emo9.gif

יאללה טסט ראשון ב"ה שאת עוברת גם
מזל טוב ובהצלחה

nse

New member
שיהיה במזל ../images/Emo24.gif

ואל תשכחי לאסוף אותי כשאת נוסעת לבלות

כל הכבוד../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

עשית לפני שהוסיפו את השבעים תמרורים? [אמרו לי שהוסיפו בספטמבר 70 תמרורים למה שכבר צריך ללמוד.]

אומג!! באמת?../images/Emo28.gif

יואו. אולי אני גם אלך לעשות תיאוריה אז. אוקטובר זה חודש הבא, נכון? [אלוהים, אני שונאת תאריכים]

גמני שונאת תאריכים XB

כע זה חודש 10
<כאילו חודש הבא> יאללה תעשי כמה שיותר מהררר ..

אבירן171

New member
../images/Emo49.gif אך שאלה לי אליך יקירתי..

זה שאת רוצה להוציא רשיון זה הכל טוב ויפה, זה מכובד, זה אפשרי, זה חוקי, אבל השאלה היא, האם את מרגישה בפנים שיש לך מספיק אחריות לעלות על ההגה? יש לך את הכוח הפנימי הזה שבידיעה שתעשי טעות נערים את יכולה לגרום למשפחה שלמה להיהרס? תשאלי את עצמך טוב טוב, אם תוכלי לישון בלילה בידיעה שהתינוק, הפרח הקטן הזה, שנהרג בגלל טעות שעשית עקב חוסר ניסיון, חוסר ידע ואי הקשבה לחוקים, יבוא לך כל פעם בחלום כדי להזכיר לך את הטעות שעשית? אם את חושבת שיש לך מספיק אחריות לזה - תעלי על ההגה, אך אם יש לך את ההיסוס ולא הכי קטן - אסור לך לעלות על ההגה ואסור לך ללמוד נהיגה.. למי ששואל מאיפה זה, לומדים את זה בקורס נהיגה מונעת.. מספרים דברים כאלו ועוד כל מיני כואבים שאתה חושב פעמים לפני שאתה עולה על ההגה.. הם אימצו את השיר של סאבלימינל והצל - לי זה לא יקרה.. ציטוט קטן מהשיר: עד כאן לא עוד!!! כל סיפור עצוב מתחיל ב"לי זה לא יכול לקרות" רוצים לדעת מה אנחנו יכולים לעשות נוריד רגליים מהדוושות, נשים חגורות! נפסיק לשתות ולנהוג ואם חבר שותה, אני לא נותן לו לעלות על הגה! כי זה שטות! לא יוצאים לדרך אם מתים מעייפות כי על הכביש אין שום מקום לשום טעות. והפזמון הזה שיחלחל לנו כל פעם בראש ויזכיר לנו שגם העם ה"נבחר" כביכול, הוא האויב הגדול ביותר על עצמו: עברנו את פרעה, עברנו ת'שואה עברנו מלחמות ופיגועים ומתאבדים עברנו אינתיפאדה הקמנו מדינה אז איך במלחמה הזאת אנחנו מפסידים? שש מאות ומשהו הרוגים מדי שנה רק על הכבישים במדינת ישראל אנחנו האוייב הכי גדול שיש לעצמנו הגיע הזמן שנפתח עיניים ונסתכל אני רק מקווה שהפעם הבאה שנתראה על הכביש לא תהיה הפעם האחרונה.. סליחה על הפסימיות, אבל לצערי אני חייב לוודא עם כל מי שמתחיל בלמידת הרשיון שהוא מוכן לכל מה שכרוך בכך.. או כמו שאומרים האמריקאים בטיסה: 1) לעקוב אחרים הכללים. הם בדר"כ נכונים. 2) לא כל כך מהר. חשוב קודם. 3) זה יכול לקרות גם לי. 4) לקיחת סיכונים היא דבר טיפשי. 5) אני לא חסר תקווה. אני יכול לעשות את ההבדל. וההגדרה: אם אתה לא יכול לענות על כל אחד מאלו ב"כן מוחלט" אז כדי שלא תטוס. זה ההגדרות לדוגמה.. אבל שאין כאלו גם בארץ לתיאוריה ברכב ואנשים לא זוכרים את זה.. נו טוב, נראה לי שזה מספיק כדי ללמד אותכם קצת שהכביש הוא מקום רק למי שיש לו אחריות מספיק גדולה! ולא מקום לאמיצים! בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
אני אוהב את המשפט:

עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד את החיים ברגע

למעלה