עברנו בהצלחה

70zazu

New member
עברנו בהצלחה

היום הלכנו לעשות מי שפיר, כדי לראות שהכל תקין... אישתי הייתה בלחץ והלחיצה ועיצבנה אותי. הייתה חסרת סבלנות ולא יכולתי לעמוד בזה. התחלתי לבקש ממנה להרגע והיא כהרגלה לא הקשיבה לי... הבנתי שהיא בלחץ וניסיתי להרגיע אותה, אבל היה לי קשה. יאאלה כמה חוסר אונים צריך בהחלמה הזו? האמת שאם לא חוסר האונים שלי כבר מזמן הייתי גרוש. ויחד אם זה האובססיה ממשיכה!!! אני רואה נשים בכל מיני צבעים, גדלים וצורות ממיין כמובן מה שניראה לי וישר זומם. למרות שאישתי בסביבתי עדיין אני זומם. מה יהיה אני חייב לעצור את זה כי זה מתכון להרס טוטאלי. טוב כנראה שאני צריך יותר תפילות.... אז אני תפילה לאלוהים שינחה אותי לעשות את רצונו אמן. אוהב אותכם והמשך יום נעים.

צריך להפעיל הרבה חוסר אונים../images/Emo13.gif

בימיוחד כשמפריעים לך לזמום
אוהבים

planet2us

New member
כאחד שמכיר את הבעיה, הייתי ממליץ לך להתחיל

ליישם את הצעדים מול נושא המיניות. איך היית מגדיר את הבעיה שלך שם? האם זו התמכרות? אם כן, יש קבוצות תמיכה למכורים למין. אצלי תלות היתר בבני אדם היתה הזרז להתמכרות מינית וזו היתה טריגר להתמכרות לסמים. היום, תודה לאל, לראשונה בחיי אני מטפל בהתמכרות למין. גם היא מגיעה מאותם מקומות של ריק, חוסר בטחון וחוסר ערך עצמי. ההתנזרות המינית היא קשה עבורי לאין ערוך מכל התנזרות אחרת, אבל רק להיום אני נקי כבר מספר חודשים ומתפלל להמשיך בכך

70zazu

New member
חוסר סיפוק תמידי

אצלי זה דחיית סיפוקים. אני לא יכול לשלוט על הדחף לכאן ועכשיו שלי במה שקשור בנשים. אין לי את הגבול שבין לקחת ולקבל אצלי אני רוצה הכל לקחת. התאווה גדולה והבחירה לא לעשות את הדבר הנכון נובעת מחוסר רצון. לכן אצלי זה פגם שלא מובן. שוב זה בא ממקום של ההרס העצמי ולוו דווקא מדימוי נמוך.הייתי מגדיר את זה יותר כדחף בילתי נשלט. כמו תינוק שרוצה משהו טעים וחייב להשיג אותו.אוהב

planet2us

New member
האם רצון להרס עצמי אין מקורו בחוסר ערך עצמי?

האמת היא שזה לא ממש משנה, כל עוד יש בכוחו של אדם לומר: "יש לי בעיה שאני חסר אונים מולה". אני מבין ומכיר את הדחף העצום הזה. אני הייתי שם במשך רוב חיי וזה לעולם לא מספיק! פעם אחת יותר מידי ואלף לעולם לא די. כמו עם סמים. אני זוכר את עצמי מתבודד, גם במהלך הנישואים, מחפש כל הזדמנות להגיע למחשב או אף למכונים, משקר ומעוור את עצמי ואת הקרובים. אני זוכר צ'יטוטים בלי סוף, אתרי היכרויות והוצאות כספים בלתי שפויות. האמת היא שכמה שעשיתי----> כך יותר הקצנתי----> כך יותר רציתי. מה לעשות, זו תוכנית של עשיה...ואין לזה סוף אם לא עושים לזה סוף! רק להיום

למעלה