המוני דברים
הכותרת הרשמית היא "במה לסוגיות שבין צה"ל והחברה הישראלית" והשנה הנושא היה אחרי!...לאן? - אחריות המפקדים מול נכונות החיילים. אני יכולה להמשיך לפרט אם אתה באמת מעוניין. היום חולק לארבעה חלקים אם אני לא טועה. חוגי דיון בהנחיית מנחים עמיתים (שזה י"אניקים וי"בניקים, מתוך המחזורים)בהם עובדים על כתבתות מסויימות ומוציאים מהן שאלות שהמנחה של החוג השני אמור לענות עליהן. פאנל פתיחה עם שלושה אנשים חשובים, שהיו אמורים לדבר על הנושא, היה מאוד משעמם. חוגי דיון בהנחיית המנחים העמיתים והמנחים הבוגרים (פה מקור החלק הראשון בחתימה שלי), שהם גם אנשים חשובים, בעיקר אנשים שמובילים את המערכת הצבאית, אנשי אקדמיה ותקשורת עוד כלמיני. מליאה של רוב מנחי החוגים, שבה הם סיכמו את היום, רובם באמצעות סיפור או שניים (או שלושה, או ארבעה, או חמישה...הבנת את העיקרון) ארוחת צהריים....וטקס צבאי ממלכתי עם הרמטכל, הנשיא ושר הביטחון ועוד כלמיני. במהלך היום האורחים ביקרו במיצג לזכר 73 הנופלים. בתכלס, העבודה הרציניית הייתה ההכנה לפני היום, והחוג הראשון שהיה בעיתי מכל מיני סיבות. אני יכולה לפרט לך עוד, אבל לא נראה לי שזה יגיד לך שומדבר. והכוונה היתה למיכל כהן, מהחברה שגרים בעין זיוון, שכאמור, באו ועודדו והרגיעו לפני הלחץ של תחילת היום.