עברי!!!!

עברי!!!!

איזה שווה... איזה לבן... הוא יותר לבן ממני, שמישהו יקח אותו לים. לא חשוב.

סנטה

New member
שיבוא לאילת ..יש פה אחלה ים ושבדרך

ידפוק הופעה ! אילת חסרת ההופעות !

זה לא שכאילו...

הוא דפק הופעה ברחובות. הוא סתם עמד, חמוד כזה, וחיכה לאנשים שיבואו ויבקשו חתימה...

יווווווו איזה נוסטלגיה!!!!

זו הייתה הפעם הראשונה שדיברתי עם עברי....... ברביעי לינואר אלפיים ושתיים, בונא´ אני אשכרה זוכרת את התאריך, אוי זה קצת עצוב... אבל.. נוסטלגיה, אתם יודעים, קניון רחובות, שעה שתים עשרה בצהריים, הברזתי מהביצפר בשביל זה.... וכמובן שהידיים השמאליות שלי חייבות לחולל כל פעם מהומה חדשה - אז הפעם הן הפילו על עברי את השלט הענק של "האנשים החדשים"... חחחחח :) זה לא באשמתי, זה באשמת הידיים שלי!!! ואפילו האשימו מישהי אחרת במעשה, בזמן שאני הצלחתי לחמוק מהמקום באלגנטיות.. אז, זה הזיכרון הראשון והקשה שלי מעברי, או יותר נכון - הזיכרון הקשה של עברי ממני! חחח... אתם יודעים מה זה כשמפילים עליכם שלט בגובה שני מטר על הראש? אחחחחח..........

ewi

New member
ומי זאת המישהי האחרת הזאת רודריגז??

אני לא מאמינה שאת לא אומרת שזאת אני! או יותר נכון חברה שלי.... חחחח

פחחח... את גם פה?!

כןןןן..... "יופי סיוון!!!" (מחיאות כפיים נשמעות ברקע, כמו אחריי שבירת כוס של מלצרית אומללה באמצע המסעדה... תוך כדיי שרודריגז חומקת לה מהר בלי שאף אחד ירגיש שהיא אשמה בהכל....:))

ewi

New member
אני לא פה :)

כשמשעמם לי אני קופצת והיום החלטתי להגיב על משהו :) אל תתרגלי לזה...... ואני עדיין מתפלאת על איך שאת זכרת אותי ואת סיון.... אני הייתי כל כך לחוצה אז... התרגשתי :)

אז אני לא היחידה...

שהחליטה לוותר על השעות היפות של חיינו במוסד ולראות אותו... היה לו שלט מעל הראש?? היו קטנים כאלה... ואיך בכלל הגעת מאחורי הראש שלו?? היה שם שולחן... חשוד ביותר... הילה.

למעלה