עברי רציתי שתדע

tamirzo

New member
עברי רציתי שתדע

קראתי את הכתבה בשבת האחרונה וחייכתי לעצמי ,חייכתי כיוון שמצאה חן בעיני בחירתך בבחור שמשתי עיניו למראה תמונה בלבד וקריאת הכתבה מסתתר לו רגש עצום.ושמחתי כיוון שהרגש מנחה את את שירך לפחות בשבילי.אני מלווה אותך למעשה מתקליט השדרים הראשון לפני מספר שנים ואני זוכר כיצד באחד מהראיונות סיפרת שאתה נהנה כיצד אנשים מיחסים לשירים פירושים שונים משלהם,ועם השנים יש לומר נחשפו לפני חלק מכוונות השירים לפי עין המשורר כמובן ,והדבר קסם לי עד מאוד,קסם לי לדעת שהשורות הראשונות לפחות במלטף ומשקר התיחסו לאבא וכל כך נהנתי מהעובדה שכשאני שרתי אותו מבלי לדעת את הכוונה האמיתית שרתי אני ולעיתים אף בכיתי יש לומר לאבי שלי,בראיון האחרון התגלה לי חלק מהסיפור על משהו אמיתי,ואני רוצה לומר שהדבר מרענן רצון חדש להאזין לו שוב ,ידידי כנראה קיימת סקרנות ציבורית לגבי משמעותם האמיתי של השירים ואני כן מכבד את רצונך להשאירם עמומים אבל בכל זאת הדבר מוסיף רגש נוסף לשיר עצמו לאחר תקופת זמן.צצינתי בעבר שאני לא ילד כי אם נשוי+2 ולפעמים אני שואל את עצמי אם אתה יודע או איך היית מגיב אם ידעת שב4 בבוקר באמצע משמרת לילה אני עדיין שר "שאני לא דומה לו אני מישהו אחר" אשמח מאוד אם תגיב לדבריי שלך תמיר.

אם מישהו יכול בבקשה ../images/Emo68.gif

לספר ממש בפירוט או איך שהוא לפרסם את הכתבה בצורה זו או אחרת, לשלוח קישור או משהו, אנא מכם. אני רוצה לקרוא את הכתבה

matan sh

New member
אמילי... שלום

כמה זמן את כבר בצרפת?? אני מדבר צרפתית מהבית והיתי בצרפת, פריז כבר 5 פעמים...

למעלה