עברי לידר

מח2לת

New member
עברי לידר../images/Emo70.gif

עברי לידר כזו כוסית
אבל שמעתי שיש לה נטיות מיניות
אולי היא תרצה אותי
נראה לכם
היא כזו מושלמתתתתתתתתתתתתתת... שיער בלונדיני ארוך, פנים חלקות כמו תחתת חלקלק של תינוק שרק נולד.. הייתי מתה לקחת אותה ולמצוץ לה את הכוס הבלונדיני השעיר, הרטוב והשמנוני
אווו הרכות
מממ מממ אני מבייצת..

ZVI Z

New member
מצטערת לא ענינו כי היא תפוסה

אבל אם את ממש רוצה אותה את יכולה לבוא להיכל התרבות מחר ב-22:00 שמה אני יוצאת איתה.אולי תרדי לנו אם בא לך... מה את דפוקה?אולי התבלבלת טיפה?

סנטה

New member
אני דווקא לא ימחוק את ההודעה...

כמובן שאם בכל זאת תרצו אחרי שאני אפרסם מה שיש לי להגיד , אני אמחוק ! למחבלת , קודם כל סביר להניח שחיים אין לך , כמה חבל עוד לא מצאת אותם ?! יחתיכת מפגרת , מי את חושבת שאת ?! עברי לידר הוא ה-זמר והוא אכן איש נאה למדי , אבל כמה חבל שהוא תפוס ואם את כבר מחבלת אני מציע לך ללכת להתפוצץ...אבל במקום שכל החראות כמוך נמצאים , שיתפוצצו יחד איתך . אחחח , תראו אילו אנשים חיים בארץ שלנו . עצוב .

מרילנצח

New member
שגשג אתה ענק../images/Emo24.gif

באמת חבל שיש אנשים כמו המחבלת... רק מה שאני לא מבינה זה עד כמה היא משועממת שהיא נכנסה לכאן וכתבה את מה שהיה לה לומר...

יש לי רעיון בשבילך! ../images/Emo9.gif

אם את כל כך חובבת בולבולים
אז אני מוכן לתפוס אותך באיזה ערב שתצעדי לבד בפארק
(מי יתקרב אלייך יבהמה?) אני אקח אותך לשיחים, אוציא מתיקי ירק עבה וארוך (נתון לבחירתך, קישוא, גזר, מלפפון, חציל) ואנעץ לך אותו לתוך הרקטום! ולאחר שיתמלא דם וצואה
אני אדחוף לך אותו לפה כל כך עמוק שבפעם הבאה שרק תזכירי את השם עברי לידר
את תתחרטי הרבה לפני זה ותסתמי את הפה ותמשיכי ללקק לי
את הריצפה בבית יכלבה מלוכלכת!
בתודה מראש - אני!

WTF?!?!

וואיי את באמת מסכנה!!! מטומטמת שלי, רואים כל מה שעשית בכרטיס האישי שלך... get a life!!!! דרך אגב, זאת שמקורי, מצאתי לי שם מקורי!

צחוקים איתך... אבל לא...

וואלה אם היה שווה את זה הייתי רבה איתך אבל את נשמעת מוגבלת מידי לזה ואין לי סבלנות כרגע... אנשים... דיי להיות טיפשים! מה קורה בעולם היום...

blue devil

New member
יא ילדה טיפשה

ואי יא ילדה קטנה ומסכנה ! מה הפאקינג פרובלם שלך? מה השטויות הלאה? תחזרי לווסטלייף המזדיינים שלך! חוץ מזה שהתיאורים שלך ממש דוחים איפה את חושבת שאת נמצאת! עכשיו פעם הבאה שאת סתם חושבת אפילו להסתכל על ההודעות בפורום הזה תחשבי טוב טוב ברור עכשיו לכי תרדי לניקי או איך שקוראים לו מווסטליף

mushmor

New member
זונה משתרללת

לכי ל"חיים מדופלם" הוא יידע איך לטפל בך יא זונה הומופובית מסריחה!!!! לכי לערפת תבקשי זיון אוראלי באוזן יא חתיכת @@!##%$##!!%%!

למעלה