עברי בקונגרסים?? מישהו שמע במקרה על הופעה של עברי בחיפה מטעם עיריית חיפה ותנועות הנוער????
א אלינור 14 New member 14/1/04 #1 עברי בקונגרסים?? מישהו שמע במקרה על הופעה של עברי בחיפה מטעם עיריית חיפה ותנועות הנוער????
ר רומי הראשונה New member 14/1/04 #3 כן כן כן.. אני שמעתי,אני לא בטוחה אם שמעתי שזה בחיפה.. אבל בהחלט שמעתי משהו כזה..
ח חן j New member 15/1/04 #4 עברי אתה מגיע שוב לחיפה??? האם ייתכן שלמרות שאין לי איך להגיע להופעותך האחרונה נראה אותך שוב? ועוד בחיפה?
עברי אתה מגיע שוב לחיפה??? האם ייתכן שלמרות שאין לי איך להגיע להופעותך האחרונה נראה אותך שוב? ועוד בחיפה?
S STANLEY CLIMBFALL New member 15/1/04 #5 נצל"ש.נשארו כרטיסים לתיאטרון?! הדס היית רצינית שכתבת שנשארו רק 30?! אני באמת הולך לפספס ת'הופעה הזאת מהסיבה הכי מטומטמת בעולם?!?!!?
נצל"ש.נשארו כרטיסים לתיאטרון?! הדס היית רצינית שכתבת שנשארו רק 30?! אני באמת הולך לפספס ת'הופעה הזאת מהסיבה הכי מטומטמת בעולם?!?!!?
S STANLEY CLIMBFALL New member 15/1/04 #9 טוב.. אז אזעקת שווא,אם יהיה לי כרטיס,אין סיבה שאפספס.. אבל גם 25 נשמע קצת מוזר..אני חייב להתקשר מחר.וואו זה רק עוד שבועיים..
טוב.. אז אזעקת שווא,אם יהיה לי כרטיס,אין סיבה שאפספס.. אבל גם 25 נשמע קצת מוזר..אני חייב להתקשר מחר.וואו זה רק עוד שבועיים..
L lollapalooza New member 15/1/04 #10 ../images/Emo9.gif גם לי זה נראה מוזר אבל זה מה שכתוב בוואלה...
E Ez sLeeP New member 15/1/04 #11 אולי נשארו רק 25 כרטיסים למכירה דרך וואלה, והשאר למכירה דרך קאסטל / הקופות של התיאטרון ביום ההופעה?
R Rain Star New member 16/1/04 #14 אוי נדב...נו באמת - וואלה לא מוכרים כרטיסים, קסטל מיוצגים באתר המכירות "וואלה שופס!" אבל כל מה שאתה רוכש שם מוזמן מקופת קסטל.. וואלה רק משמשים אנשי קשר בין המזמין האינטרנטי לבין קסטל
אוי נדב...נו באמת - וואלה לא מוכרים כרטיסים, קסטל מיוצגים באתר המכירות "וואלה שופס!" אבל כל מה שאתה רוכש שם מוזמן מקופת קסטל.. וואלה רק משמשים אנשי קשר בין המזמין האינטרנטי לבין קסטל
R Rain Star New member 16/1/04 #16 חיחי.. אתה יודע שזה לא היה רציני ולמי שתהה - קסטל מוכרים רק חלק מהכרטיסים דרך וואלה, וחלק בטלפון ככה לפחות זה היה בעבר..
חיחי.. אתה יודע שזה לא היה רציני ולמי שתהה - קסטל מוכרים רק חלק מהכרטיסים דרך וואלה, וחלק בטלפון ככה לפחות זה היה בעבר..