עברי במספרים

vered151

New member
עברי במספרים

אממ...עלה לי הרעיון לפני הרבה הרבה הרבה זמן...ולא הצלחתי לחשוב על מספיק מספרים שמייצגים את עברי... אבל אני בכל זאת אעלה את זה, ואתם, אנשים נחמדים תוסיפו כמה שבא לכם...חח
- 32 שנים חי המלך... - 4 אלבומים מדהימים הוציא לאור - ועוד 2 אוספים מיוחדים (Fight וה- Live) - 10 שנים הוא כבר מוכר לנו - 40,000 עותקים לאלבום הבכורה "מלטף ומשקר" ===> פלטינה!!! כבוד... - 35,000 עותקים ל"יותר טוב כלום" - 30,000 עותקים ל"אנשים החדשים" - יותר מ-30,000 עותקים ל"זה לא אותו דבר" - 2002 זוהי שנה חשובה בחייו האישיים של עברי, היציאה מהארון - על 3 פסקולים עבד: ללכת על המים, יוסי וג'אגר והבועה. - 40 נגני כלי מיתר השתתפו ב"זה לא אותו דבר" - 2 אלבומים של זמרים אחרים הפיק עברי: שרון חזיז "פנסים" ו"עכשיו טוב" של גלעד שגב תוסיפווווווווו...=] ו..יום מעולה שיהיה לכם!!!

Smileey Girl

New member
20

שנה הוא גם ככה מתוכנת לא לשחרר את האמת בבת אחת. 30 כבר לא נראה לו רחוק

chaaai

New member
טעות קטנה...

אלבום הבכורה של עברי לידר יצא בדצמבר 1997 ככה שבדצמבר הקרוב ימלאו לאלבום 9 שנים. מה שאומר שהוא בחייך 9 שנים (אם תחשבי את הזמן שיצאו הסנגלים הראשונים, לפני האלבום). השנה העשירית תתחיל רק בעוד חודשיים. ככה שאל תבנו על מופע עשור בחורף הקרוב :)

אממ יש לי שאלה שקשורה..

בספר השירים שלו כתוב שמלטף ומשקר יצא ב1995..=\ זו סתם טעות או שהם מתכוונים שהוא התחיל לעבוד עליו או משו כזה?

vered151

New member
נראה לי זו סתם טעות...

גם אני הסתכלתי על זה שקניתי את הספר..חחח

ברוש15

New member
באתר כתוב שהוא יצא ב1997

אז אני מניחה שב95 הוא התחיל לעבוד עליו..

chaaai

New member
פשוט טעות.

זה לא אומר שהוא התחיל לעבוד על האלבום ב1995. אם תשימי לב, יש טעות בכל האלבומים. כתוב ש"יותר טוב כלום מכמעט" יצא ב1997 אם אני לא טועה, וש"האנשים החדשים" יצא ב1999, שוב, אם אין אני טועה. הקדימו בשנתיים את כל האלבומים. גל אוחובסקי... =\\

matanky1

New member
../images/Emo4.gifאיך לא חשבת על זה?

למרות שזה חוזר על עצמו כאילו הם דומים כזה אבל בכול זאת - 100מם 1 בן אדם מהמם/מושלם/זמר אלוף !! או מה שתרצו

matanky1

New member
והכי משוכלל שהמצאתי ברגע זה ../images/Emo3.gif

1 בן אדם 100מם אהה אהה מקצועי?

chaaai

New member
ילד,

אתה הולך לייעוץ מקצועי? אני ממליץ סתם כך בתור חבר =\\

vered151

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

באמת שהוא מתחיל לצאת לי מכל החורים... =\