עברי בחממה

עברי בחממה

עברי לידר מגיע כידוע לכםן ל"חממה" ביום שישי הקרוב. מזהירה מראש. זה מועדון, לא יותר נכון זה מסיבות בתוך מקום, באזור השרון, מה שמבטיח ערסים רבים ולא רצויים. בעצם איפה לא במדינתנו הקטנטונת, הם פולשים לכל מקום... וחוץ מזה אני מצטטת חברה שלי מהפעם הראשונה {והאחרונה, מיותר לציין} שהיא הייתה שם :"אני לא מבינה למה קוראים למקום הזה חממה, קפוא פה נורא". ואני רוצה גם בלי שום קשר לתת איזה ציטוט מעניין:
"האהבה היא כמו קסם, וכמו קסם היא לפעמים אחיזת עיניים"
באנגלית זה נשמע יותר טוב, אבל אם אני אנסה לכתוב את זה באנגלית סמכו עליי שזה יראה הרבה פחות טוב. ניראה לי אני אוסיף לחתימה. וחוץ מזה אחותי המדהימה הצליחה בהרבה הרבה הרבה מאמצים להשיג לי את ספר השירים המענג "פֲרות אָהבתי" של אייל פינקו. ואני ממש ממש מרוצה. זה פשוט ספר מקסים. אבל עכשיו נורא עצוב לקרוא אותו... מקסים מידי. פעם הוא היה מחובר לי נורא למציאות. טוב די. אז השאלה כמובן לשמה נכתבה ההודעה הזאת, היא מי בא לחממה. {ולמה??-בדיחה} ומי יודע פרטים של כמה שירים יהיו {אם שווה בכלל לבוא בשביל זה, למרות שניראה לי שהבנות של המחול מגיעות לשם בכל מקרה כדי לחגוג את זה שנגמרה הבגרות...אז כנראה שזה לא משנה לי...}, נו וכל מיני כאלה רציניים וחשובים. אה וגם כמה זה עולה. ערב לפני אני מוציאה ממיטב כספי על הופעה של הגאון. לא לא פינקי, אם עוד לא הבנתם, הוא לא גאון. יוני בלוך. וניראה לי שטיפשי ככל שיהיה אני מתחפשת בסוף לבלרינה... למישהו יש נעלי פוינט שבורות להלוות לי?

אה

נו זה ברור,יהיו ת'-4 5 שירים האלקטרוניים הקבועים,רק מי שחייב עברי לווריד/חייב עוד הופעה למספר ההופעות שהוא היה בהם/הולך גם ככה,שווה ללכת,אחרת זה סתם עוד הוצאה,לכי להופעה של גלעד שגב במקום..

שלוםםםם לכםםםםם

יווווו כמה שנים לא הייתי פה לפחות חודש.... אז סוריי חיחיחיח אבל רציתי להגיד (אם למישהו איכפת...) שהתקבלתי למגמת תאטרון יש..... אההה וגם עברי מופיע בחממה ???? כאילו בטוח???

יכול להיות...

שאת חושבת ללכת למועדון באזור השרון ולא שואלת את דעתי אליו לפני??? חצופה! וובכן, דווקא "החממה", הוא מועדון סביר פלוס, כמעט נטול ערסים, עם מוזיקה טובה, שתיה זולה, והרבה מקום לרקוד. הבעיה היא, שאני לא יכול לחשוב על מקום נורמלי בשביל למקם את העברי להופעה, מבלי שהוא ירמס ע"י ההמון. ובכלל, אני עם צבי. אני נגד הופעות החלטורה האילו לאחר ההופעה האחרונה הגדולה שהיתה בתיאטרון. הופעות כאילו הן מין סוג של אפטר-שוק: אף אחד לא מבין באמת מה הייעוד שלו,הוא סתם מזכיר את המקור אבל הוא לא משתווה לא. חמודה שלי, לפרטים נוספים וריכולים מעניינים, את יודעת את הטלפון שלי. איש יקר

למעלה