ממש יפה.
מ מוחטה1 New member 4/9/06 #17 תודה רבה! באמת אתר הרבה יותר יפה אגב, שמעתי אתמול ראיון עם אוחובסקי ברדיו..הוא סיפר על פסטיבל טורונטו בלה בלה, ועל גמר כוכב נולד השבוע בווליום...מן הסתם השיחה התגלגלה לעברי, והוא אמר שהפעם עברי השתדרג והוא לא רק מלחין את הפסקול לסרטים שלהם, אלא גם "משחק בתפקיד קטן"... משהו
תודה רבה! באמת אתר הרבה יותר יפה אגב, שמעתי אתמול ראיון עם אוחובסקי ברדיו..הוא סיפר על פסטיבל טורונטו בלה בלה, ועל גמר כוכב נולד השבוע בווליום...מן הסתם השיחה התגלגלה לעברי, והוא אמר שהפעם עברי השתדרג והוא לא רק מלחין את הפסקול לסרטים שלהם, אלא גם "משחק בתפקיד קטן"... משהו
Y YqUeen New member 4/9/06 #18 האתר ממש יפה.../images/Emo45.gif יש בו עדכונים רק על הופעות ודברים בין-לאומיים?
N Naych New member 5/9/06 #25 ../images/Emo45.gif, כ"כ... בדיוק מה שאני חשבתי.. גם העובדה שכל הלייבלים של השירים שלו כשמכניסים אותם למחשב הם באנגלית מרמזת על זה..
../images/Emo45.gif, כ"כ... בדיוק מה שאני חשבתי.. גם העובדה שכל הלייבלים של השירים שלו כשמכניסים אותם למחשב הם באנגלית מרמזת על זה..
B B a 7 a K New member 5/9/06 #27 האמת שזה ככה בהרבה דיסקים ישראליים, אני חושב שזה עניין של נוחות. [?] לא יודע. באמת יש לו מין קטע מעצבן כזה.
האמת שזה ככה בהרבה דיסקים ישראליים, אני חושב שזה עניין של נוחות. [?] לא יודע. באמת יש לו מין קטע מעצבן כזה.
X xdye1 New member 5/9/06 #24 באמת אתר מושקע. הביצוע ממש טוב אבל הרעיון די בנאלי. האתר בעברית הרבה יותר טוב מבחינת צורה ורעיון.
C Confessions New member 5/9/06 #26 האתר יותר טוב מהאתר העברי האתר העברי בינוני למדיי העניין שהפונטים נורא נורא קטנים וקצת קשה לקרוא שם...
האתר יותר טוב מהאתר העברי האתר העברי בינוני למדיי העניין שהפונטים נורא נורא קטנים וקצת קשה לקרוא שם...
ש שירלי קטש New member 6/9/06 #29 לא רק הוא עושה את זה... גם אביב נוסע שבוע הבא לארה"ב למסע מכללות... בכל מקרה... גם שבוע הבא נדחתה ההופעה לאוקטובר בגלל שהוא לא יהיה בארץ
לא רק הוא עושה את זה... גם אביב נוסע שבוע הבא לארה"ב למסע מכללות... בכל מקרה... גם שבוע הבא נדחתה ההופעה לאוקטובר בגלל שהוא לא יהיה בארץ
N Naych New member 7/9/06 #32 song to a siren שיר שעברי שר בפסקול של הבועה.. במקור השיר הוא של Tim Buckley
ס סנטה New member 7/9/06 #34 מי אמר coldplay .? ולא קיבל ....מזכיר בצורה חדה מאוד אתרים רבים של זמרים ולהקרות רוק אחרות. הקונספט עצמו ... אבל אני בהחלט מפרגן להשקה באנגלית,וסיבוב הופעות. בהצלחה.
מי אמר coldplay .? ולא קיבל ....מזכיר בצורה חדה מאוד אתרים רבים של זמרים ולהקרות רוק אחרות. הקונספט עצמו ... אבל אני בהחלט מפרגן להשקה באנגלית,וסיבוב הופעות. בהצלחה.
D driffted girl New member 8/9/06 #37 קולדפליי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני אמרתי