עברית..

Man½Amazing½

New member
עברית..

אני רוצה לקנות עכשיו אייפוד, או מכשיר דומה אחר, אבל מאוד חשוב לי שהמכשיר יקרא עברית ויציג אותה כמו שצריך. עד כמה שהבנתי לא ניתן לעשות את זה באייפוד, אני טועה? או שיש איזה פיצ'ר שמאפשר את זה? תודה.

../images/Emo121.gifעברית.

כיום אין שום נגן מוסיקה שתומך באופן מלא בעברית. אך האייפוד הוא היחידי שכתבו לו עברית (הפוכה, אבל עברית) לשירים עצמם, כלומר-אם בלי התוכנה כתבת באייטונז (התוכנה של האייפוד) "היהודים" לא ראית כלום, ועכשיו תכתוב "היהודים" תקבל "םידוהיה" וגם יש תוכנה שהופכת את זה אוטומטית בקיצור-האייפוד אמנם תומך רק חלקית בעברית אבל הוא בכל זאת הנגן היחידי בשוק שתומך בעברית בכלל. (נכון להיום)

../images/Emo121.gifתיקון

בהודעה הקודמת כתבתי שהאייפוד הוא היחידי שתומך בעברית (לא רשמית, אבל עברית) אז סליחה, טעיתי מסתבר שגם לאייריבר יצא עידכון עברית פיראטי כמו של האייפוד, וקיים גם נגן קוריאני שתומך באופן מלא בעברית (iBead1000). אז מצטער על הטעות, ותודה גדולה לweird dust שתיקן אותי

TheRealDeal

New member
לאייריבר זה לא פיראטי

אלא רשמי, הנגן הגיע לאחי עם עברית מותקנת, לפני חיבור למחשב אפילו, ויש גם עדכון קושחה רשמי של אייריבר לעברית, הפוכה כמובן.

Man½Amazing½

New member
תודה רבה!

דבר נוסף ששמעתי הוא שהסוללה של האיי פוד בעצם מתה לאחר כשלוש שנים, יש נכון בשמועה הזאת?

Giodor

New member
יש גם לאייריבר

הנגן h10 של iriver תומך בעברית בצורה חוקית לגמרי.

finding nemo AB

New member
יש לך את זה?

יש לך את זה? אתה בטוח הזה? כי אני שמעתי מישהו שקנה את הנגן אבל לא היה לו עברית, והוא לא מצא מאיפה להוריד...

למעלה