עברית VGA של חברת PDAC

צלמניה

New member
עברית VGA של חברת PDAC

בשעה טובה קבלתי השבוע את מחשב כף היד שלי Dell x50v דבר ראשון - מדהים, מהיר והגרפיקה משהוא משהוא שחקתי קצת במכשיר, התחברתי ב WI-FI שלו - עובד טוב מאוד דבר שני, התקנתי את העידכון למחשב-יש עידכון חדש ב 20/1/05 שמשפר ביצועים גרפים ומטפל בעוד כמה בעיות - השידרוג עבר חלק עברית - כאן נתקלתי בבעיה, קבלתי עברית של חב' אלרון אבל הקוד לא היה של מסך VGA - הוחזר אחר כבוד לחנות. ואז קבלתי מהחנות קוד של העברית של חב' PDAC, קצת דאגתי קראתי באתר שיש משתמשים שלא מבסוטים מהשרות בחברה זו. התחברתי לאתר, הורדתי את התוכנה והתחלתי בהתקנה בזמן קבלת האישור מחברת PDAC - שום דבר לא קרא לא קבלתי מהם שום דואר אלקטרוני עם אישור רישום. ואז טלפון לחברה - ענו יחסית די מהר, כן יש להם בעיה השרת נפל. עשו רישום ידני והכול עבר חלק. עכשיו, שואל איש התמיכה "אתה יודע שזו גרסת בטא ?" הבנתי שאני בצרה, בטא או לא איפה זה כתוב באתר. אילו הזהרות יש ? שום דבר, לא מצאתי כתוב בשום מקום "בטא, גרסת ניסוי..." ועכשיו לחלק הטוב, לדברי איש התמיכה בשבוע הבא - תצא גרסה סופית עם תפריטים בעברית (נתפלל חזק). לאחר ההתקנה, קבלתי עברית חלקית, תפריטים באנגלית חלק מהמלל העברי הפוך, שיטוט באינטרנט חלק מהאתרים בעברית הפוכים ועוד כל מיני הפתעות. אבל - סיכרון אנשי הקשר, לוח פגישות - עובד סביר אז מי שיש לו עצות והמלצות אנא

AYELET1

New member
לאיירון יש עברית ל-VGA

כנראה שגם היא עדיין דורשת שיפורים (אם כי המידע שלי הוא בן חודש...) , אז היתכן מצב בו לבקש מהם לתקן את טעותם ולשלוח עברית ל-VGA?

gabimaor

New member
כדאי לא לסבול

יותר מדי מהגירסה הלא גמורה הזו.... עבור לממשק באנגלית והכל נוח יותר.

צלמניה

New member
צריך סיכרון עם האוטלוק

כל הפגישות וספר כתובות שלי בעברית. בשביל כמה ימים - לא נורא

gabimaor

New member
מעבר לממשק

אנגלית לא גורם לבעיה בהצגת פגישות וכו. פשוט התפריטים לא יהיו הפוכים בתוכנות צד ג וכו'.

למעלה