עברית של PDAC לHX4700

mikeoreli

New member
עברית של PDAC לHX4700

יחד עם המכשיר קבלתי גם עברית של PDAC עבור VGA. היו לי ספקות לגבי כך לאור הנסיון הלא משהו בשירות שלהם אבל בגלל שהייתי לחוץ על המכשיר והייתה לי הזדמנות לקנות אותו במחיר נמוך משמעותית מזה שנמכר בארץ, החלטתי לקנות אותו. אז ככה. העברית היא בטא. את זה בטח כבר שמעתם. העברית גם מתנהגת כמו בטא וני מקווה שאת זה אתם הבנתם. מה זה אומר: יש מקומות בהם העברית הפוכה אבל לרוב היא ישרה. יש מקומות כמו בתוכנות צד ג' בהם כותבים למעשה הפוך כלומר - ךופה אבל אחר כך זה מסתדר. במצב VGA אמיתי העברית מתחרבשת לחלוטין. כלומר, כמעט תמיד נראית הפוכה. בPIE ובמסנג'ר העברית נראית בסדר גמור, אך לכתוב אי אפשר כי המקלדת לא נראית טוב. מה כן טוב? זיהוי הכתב עלה כמה רמות למעלה וכבר פחות מעצבן להשתמש בו אם רוצים, אני עדיין מעדיף את המקלדת. מה לא טוב? ברשיון כתוב לי שהוא כולל גם מילון עברי-אנגלי ואנגלי-רוסי. משום שאני לא יודע רוסית סימנתי לתוכנת התקנת העברית להתקין רק מילון רגיל. לצערי, ברגע שכותבים מילה באנגלית או בעברית, מופיעה הודעה כי יש לרכוש את המילון....(אבל כבר רכשתי אותו!!!) לכן אם יש פה מישהו עם עברית עבור HX4700 ומילון עובד, אשמח לדעת. אחרת אצטרך להמתין שPDAC יענו לי ולבעיותי. חוץ מזה. היום הייתה לי ההתנסות הראשונה בעבודה עם אקסל בVGA אמיתי במצב אופקי וזה היה פנטסטי!!! גלישה באינטרנט במצב כזה היא גם כן מעולה, כמעט כמו במחשב רגיל.

vineto

New member
המילון אינו עובד בבטא

אתמול כשהייתי בחברה אמרו לי שהמילון עדיין אינו עובד בבטא ויעבוד לאחר יציאת הגירסה הסופית

למעלה