עברית מלאה ב wildfire

לא הכי

New member
עברית מלאה ב wildfire

היי, מישהו יודע איך מתקינים עברית מלאה ב HTC wildfire? או יכול לקשר אותי להסבר. נדמה לי שמערכת ההפעלה שמותקנת במכשיר היא אנדרואיד 2.2 האם עברית מלאה פותרת את בעיית הכתיבה משמאל לימין וכתב הפוך? כי חוץ מזה לא מפריעה לי האנגלית. אשמח לתגובות...

לא הכי

New member
תוכל בבקשה לקשר אותי?

איפה אני מוצאת את הרומים האלה להורדה?

שלוקמן

New member
תהליך ההתקנת הרום

בדרך כלל ארוך ומסובך ותומון בו סיכוי (לברייק) במידה ולא משתמשים בו נכון... התהליך ההתקנה של הרום החדש (מערכת ההפעלה) מתחלקת לשלושה חלקים: א. רוט - הרשאה לקבצי מערכת (לביצוע פעולות)
ב. הורדת הרום
ג. התקמת הרום (תהליך פשוט שנעשה באמצעות אפלקציה פשוטה)
מדריך לרוט: http://iandroid.co.il/tinman/tag/root/ הסבר על רום : http://iandroid.co.il/tinman/2010/09/13/אז-מה-זה-בעצם-rom-ולמה-בכלל-כדאי-להתעסק-בזה/ הורדת רום מומלץ: DK Custom Froyo, WildPuzzle 0.7 קישורים להורדה אני לא יכול לתת לך בפורום (למרות שמדובר בקוד פתוח) על זה יכולים להעיף אותי מפה... פתח גוגל.....

אף אחד לא יעיף אותך מהפורום אם תתן קישור

לרום, התקנת רום הוא תהליך חוקי לחלוטין.

לא הכי

New member
תודה! :)

על ההסבר המפורט הממוספר והמאוייקן
אחרי ההשקעה מצדך לא נעים לי לומר - נכנסתי לקישורים והמשימה נראית בלתי אפשרית עבורי חושבת שאני אלמד לחיות עם העברית ההפוכה

לא הכי

New member
מנסה בכל זאת

2.מכבים את הטלפון ומכניסים אותו לBIOS שלו כלומר לHBOOT על ידי לחיצה בו זמנית של מקש הPOWER ומקש הווליום. זה נכון גם לוויילדפייר? לחצתי על power (כיביתי את המסך) ואז power+volume (המקש הארוך בצד?) ולא קורה כלום-המסך נדלק חזרה

שלוקמן

New member
לכבות לגמרי את המכשיר

וכן זה תקף מאוד לwildfire . לוחצים על power+volume ולא מרפים..

לא הכי

New member
עזרה מהירה מישהו?

הולכים למנהל ההתקנים ושם רואים שליד ADB DRIVER(אני לא בטוח ב100 אחוז בשם) יש משולש צהוב, לחיצה ימנית: Update Driver -> Search My PC -> List Available drivers -> Android Phone(s) למקרה שהרשימה ריקה(אצלי זה לא היה המקרה),חוזרים בעצם על השלב שעשינו בחלק הראשון בסעיף האחרון(4). כלומר לחיצה ימנית והתקנה מתוך תיקיה(אותה תקיה אליה חילצנו את קובץ הZIP אותו הורדנו בתחילת המדריך). בתוך התקיה מחולצת נכנסים לתקיה בשם Android USB Driver ושם בוחרים בקובץ עם סיומת INF. --- אצלי זוהו 3 מנהלי התקנים אפשריים - את מי מהם אני בוחרת? android adb interface android bootloader interface android composite adb interface

לא הכי

New member
נראה לי הרסתי את המכשיר :(

ההתקנה נתקעה באמצע נראה לי שלא הצלחתי לכבות את htc sync הורדתי את הוי שמסומן ליד ולא הסרתי את ההתקנה כמו שכתוב שצריך לעשות - לא ידעתי איך. מה אני עושה?

שלוקמן

New member
קודם כל להירגע

לפחות בשלב הזה את לא יכולה להרוס, בדיוק לאותה התקייה.... משם את בוחרת את הקובץ Android Bootloader Interface!!!!!!!!!!!!!! תקראי היטב את המדריך לפני שאת עושה את תהליך הרוט..

למעלה