עברית ל ROM גרמני

o r u s h

New member
עברית ל ROM גרמני

נתקלתי בבעיה קשה, יש לי מכשיר HTC TYTN עם ROM גרמני והעברית של PDCA לא עובדת בגלל זה, האם למישהו יש מושג על עברית ל ROM לא אנגלי

AYELET1

New member
שום עברית לא תעבוד עליו

יש מצב שתמצא מקום שיצרוב לך רום באנגלית?

o r u s h

New member
אולי תעזרי לי בזה?

יש לך אולי מקום שעושה דברים כאלה? העניין הוא שהדגם של המכשיר הוא יחסית חדש, ולא מצאתי אותו (מצאתי דומים אבל ה ROM לא אותו דבר) בשום מקום, יש למישהו אולי מושג מי צורב ROM או אולי לחילופין על עברית שכן עובדת? (מספיק לי לקרוא ולכתוב, לא צריך להחליף את התפריטים וכו'.

AYELET1

New member
לא מכירה ושוב- אין עברית

אתה יכול להעביר לשם פונטים (בחינם) אבל זה רק יחלעיף פונט. העברית תהיה הפוכה והשורות שבורות

o r u s h

New member
ולהחליף ROM

יש לך אולי מושג היכן אפשר להחליף ROM אני חושש לעשות דבר כזה לבד. תודה

לדעתי במעבדה של לנטרוניקס

הם עושים גם החלפת רום (בתשלום כמובן), לא יודע לגבי הדגם הספציפי שלך. תמצא אותם בכתובת הזו בהצלחה

o r u s h

New member
תודה, אני אנסה לקרוא

ואם לא אסתדר אקבל את העצה לגשת למעבדה

Barrrsch

New member
זה ממש פשוט

הורד ROM אנגלי לפי בחירתך. שים את המכשיר בעריסה והרץ את התכנה שהורדת. זה בדיוק מה שיעשו בשבילך במעבדה. לא שלא יתכנו תקלות או עצירות פתאם אבל על הכל אפשר להתגבר עם קצת סבלנות. בהצלחה.

o r u s h

New member
לא מצאתי את הדגם שלי

העניין הוא שלא מצאתי את הדגם שלי, ודגמים דומים שמצאתי לא הצלחתי בתהליך, ממש בתחילה אחרי השלב הראשון נכתב על המחשב שיש אי התאמה בתוכנה, אני מצרף תמונה (נוראית) של המכשיר, אולי מישהו יוכל לעזור לי למצוא איך נקרא בדיוק המכשיר, ואיזה ROM מתאים לו? תודה מראש , אני כמעט מיואש

o r u s h

New member
תודה, סוף סוף

תודה רבה! סוף סוף הסתדרתי, החלפתי את ה ROM לאנגלית. בינתיים הכל עובד מעולה, וכולי תפילה שלא יתגלו תקלות בהמשך... ושוב תודה רבה לכל העוזרים למיניהם, כבר כמעט התיאשתי.

למעלה