עברית ל- Nexus 1

ש.פ.ד

New member
עברית ל- Nexus 1

הי, המכשיר חדש וכולל גירסה 2.2 Build FPF91 להבנתי, המכשיר כולל תמיכה בעברית (אני קורא מיילים, אינטרנט והודעות SMS בעברית ללא בעיה). להבנתי שוב - אני צריך רק להתקין מיקלדת, כדי שאוכל להזין בעברית - אני מבין נכון. ניגשתי למדריך הזה : ראשית, נראה לי שהוא לא מעודכן ביחס למכשיר שלי. ושנית, לא הבנתי מה אני צריך לעשות כדי להוסיף רק מקלדת. עזרה? תודה!

billc

New member
נראה מדריך ארוך, לא מוכן לקרא אותו

לך למרקט ותוריד בחינם AnySoftKeyboard ואז תקנפג אותו

SoftMachine

New member
במדריך שפרסמת

סעיף 5.5, התקנת מקלדת עיברית, מוסבר שם הכל כמו שצריך

N641

New member
אחרי שכבר עזרו לך, תוכל להרחיב בנוגע לתמיכה

המובנית בעברית בגרסה הזו? לפחות בכל הנוגע לקריאה. - הטקסט בעברית מיושר לימין? - במשפט מעורבב עם אותיות לועזיות, סדר המשפט נשמר או מתהפך? - במשפט בעברית הכולל גם מספרים, הסדר שלהם נשמר או שהם מוצגים משמאל לימין? אם מישהו יודע לגבי הדברים האלה מנסיון, אשמח אם יגיב. תודה :)

ש.פ.ד

New member
ראשית - תודה על העזרה

לגבי התמיכה בעברית - היא טובה מאוד, אבל לא מושלמת. ניתקלתי במעט מאוד בעיות, אחת שכן נתקלתי בה היא שבמיילים שקבלתי ממערכת ממוחשבת (אתר פלאפון) המספרים הופיעו הפוך. זה מוזר, כי כשקבלתי הודעות SMS ממכשירים - לא היתה בעיה כזו.

N641

New member
תודה על התגובה. כלומר ניתן להסיק מהתגובה שלך

שמעבר לבעיות מסויימות במייל, העברית תקינה 100 אחוז ללא שיבושים?

ש.פ.ד

New member
מה שכתבת נשמע לי קצת כמו סתירה פנימית ../images/Emo13.gif

אני מרוצה ולא מרגיש שום פגיעה בשימושיות. מצד שני, העברית לא "עובדת" אצלי קשה - קצת SMSים וזהו - לפעמים מייל, כך שאני לא יכול להגיד שעשיתי לעברית QA רציני ומלא. מעניין איך יהיה העברות של המכשירים שימכרו דרך הספקים בארץ...

למעלה