עברית ל- 4700 PDAC

vineto

New member
עברית ל- 4700 PDAC

בחשש גדול לאחר ששמעתי את כל הכתוב בפורום על חברה זו, ניגשתי היום עם התוכנה אותה קיבלתי אצל טרקלין חשמל לבדוק איך אני משדרג לבטה. ובכן להפתעתי הרבה מיד עם הכנסי למשרד ולאחר ששמע את שאני מדבר על 4700, ניגש אלי איציק שכמדומני הוא הבעלים והסכים לעשות לי את השדרוג למרות שבטרקלין הונו אותי עם התוכנה הישנה שזרקו אלי. הטיפול היה מעולה ויצאתי משם כשהפוקט שלי מעודכן עם עברית בטה. העליתי לו את הבעיה שלא עונים לטלפונים ומדוע אינו עולה לפורום על מנת להזים את הדעות נגד החברה . יש לו תשובות לכל ואני נוטה לקבלן לאור מה שחויתי עד שקיבלתי את המכשיר וכדאי לשמוע אותו. למנהלי הפורום הייתי מציע לא לשבת ולחכות לו אלא אולי כדאי למען כל הקהילה לגשת אליו ולשמוע גם את תשובותיו. נחמד מאוד לענות כאן בכן ולא או לעשות מפגשים ולראות מי עומד מאחורי הניקים. אך לדעתי הפורום הוא גם לעזרה וחבל שאנחנו מוזנים בכל מיני סיפורים של אינטרסנטים שונים ולא שומעים את המושא. כל זאת כתבתי בתקוה שאף אחד לא יפגע. אך אני קיבלתי שירות מעולה ואין לי ברירה אלא להעלות זאת פה.

vineto

New member
גרסה סופית

לדברי איציק הגרסה המושלמת בעוד לפחות חודש עד חודשיים.

AYELET1

New member
כדאי שתדע שכתבתי מייל ל-PDAC ולאייר

ולאיירון והזמנתי אותם לארוח בפורום מאיירון קיבלתי תשובה תוך פחות מ-12 שעות ובו נאמר שהם ישמחו להתצארח אך אחרי שהעברית תצא (נשמע סביר) למייל השני שלי , בו שאלתי מתי הצפי ליציאת העברית נעניתי גם כן תוך פחות מ-24 שעות מ-PDAC לא טרחו לךחזור אלי עד היום (וכבר חלף יותר משבוע) לטלפון לא ענו ולא, המייל לא אבד כנראה זו איננה הפעם הראשונה שהם אינם עונים למייל אז אם איש PDAC ירצה להתארח בפורום, מאד אשמח, ואושיט לו את כל העזרה הדרושה. אבל לטרקלין חשמל אינני מתכוונת לנסוע לשם כך...

AYELET1

New member
תיקון טעות קלה-

אינני מתכוונת לנסוע למשרדי PDAC (ולא לטרקלין חשמל...) לרוב האנשים כיום ישנן דרכי תקשורת פשוטות וזמינות יותר...

אמנון כ

New member
למה הם לא עונים לטלפונים?

ראשית, חשוב לי להבהיר שאין לי שום אינטרס ואני לא מכיר לא את PDAC ולא את איירון. קניתי את ה- DELL X50V בחו"ל ואין לי עברית עליו. פניתי גם ל-PDAC וגם לאיירון בבקשה למידע בנושא העברית. את איירון השגתי די מהר, והם גם ענו לי בזריזות על האימיילים. לצערי התשובה שלהם הייתה שאין להם עדיין גרסא מלאה ואין תאריך לשחרור הגרסא. את PDAC ניסיתי להשיג טלפונית, למספר שמתפסרם אצלהם באתר. יותר מחצי שעה התקשרתי שוב ושוב, אך הקו היה כל הזמן תפוס. בפנייה באימייל התבשרתי שהעברית היחידה היא מה שנמכר בחנויות הנדי, תמורת סכום "סימלי" של 470 ש"ח!! (למרות שבאתר של PDAC רשום 380 ש"ח, וגם זה מחיר מוגזם לכל הדעות). בפנייה ל- PDAC הם אמרו לי בעדינות שזו החנות שלהם והם יכולים לגבות איזה מחיר שרק ירצו. כמובן ש- PDAC עובדים אך ורק עם הנדי... כל זה עוד לפני שבכלל קניתי מהם משהו. מה יקרה אם תהיה לי תקלה? האם בשביל לקבל מהם שירות טוב צריך לנסוע עד אליהם? יכול להיות שמדובר בחברה מצויינת, אבל אם שירות הלקוחות שלהם הוא כזה עוד לפני שקניתי את המוצר, אני מודה שאני אישית מאוד חושש...

mush32

New member
זה נבלה וזה טריפה !

הלקוח בכלל לא מעניין את PDAC. איירון נחמדים וזאת הבעיה שהם רק נחמדים ! עוד יתברר שהם אותה חברה ואין תחרות . נמאס ... לא יכלו לעבוד על העברית הדפוקה הזאת כבר כשהשיקו את ה VGA לראשונה ???

AYELET1

New member
איירון השיקו רק היום את העברית ל-VG

מלבד הקביעה הנחרצת שאיירון רק נחמדים , תן נימוקים ענייניים... ולא, נשמעת קצת דמיוני ת ההשערה שמדובר על אותה חברה, בסגנון השוטר הטוב והשוטר הרע
לגבי הנדי, איש אינו מכריח אותך לקנות שם.... הכל עניין של היצע וביקוש.

vineto

New member
טלפונים

אתה צודק, הטלפון מצלצל כל הזמן תפוס. האמת היא שכשהיתי במשרדם לא הבחנתי כאילו מישהו מדבר שם כל הזמן בטלפון ולשאלתי מדוע כל כך קשה להשיגם, לא קיבלתי תשובה ברורה. אני מקוה שאני טועה, אך אולי הם מחוברים אנאלוגית?????:))))). הסברתי לאיציק שלא כל כך חשוב שהוא חושב שהוא צודק. חשוב שהלקוחות יחשבו כך ומאתר אני למד שלא כך הוא הדבר. נו? מה לעשות ולא כל אחד מבין גדול בשווק?

vineto

New member
טרקלין חשמל

טרקלין חשמל הוא בסך הכל חברה עלובה שהתיימרה למכור לי מכשיר שהם עצמם אפילו לא ידעו איך ניתן להשיגו ולא כל שכן איזו גירסת עברית לתת לי. כך שאין כל טעם לגשת אליהם, הם מלאים במוכרנים ששפתם קלה אך הידע המקצועי שלהם שואף לאפס. חברת PDAC נמצאת ברחוב נירים 1 ביד אליהו ממש מול האיצטדיון וקיבלו אותי יפה מאוד. איציק בפירוש אמר שחברתו לא בנויה למעשה להתחיל ולהגיב או להתווכח במיילים. יש לו כנראה גם בעיה מסוימת עם HP. איני יודע מה נכון ומה לא אך עובדתית, הטיפול בי היה מעולה ואני יכול לומר שבשלב זה יצאתי מרוצה. כל זה אינו שלם ללא הגירסה הסופית של העברית

AYELET1

New member
כנראה לא הבנת משהו...

אני לא קניתי מעולם מאדון איציק כלום (וגם לא מ-PDAC). לא היה בכוונתי להתווכח איתו שלחתי מייל בו הזמנתי אותו לשעת ארוח בפורום. את המייל שלחתי לכתובת המופיעה באתר שלהם: SUPPORT SUPPORT אמור להגיב על המיילים . אגב, הם אמורים להגיב , גם או בעיקר, אם זו תלונה. כלומר "להתווכח" אם כי, עדיף כמובן לא להתווכח, אלא לענות אחרת. יש לי הרבה מה לכתוב כתשובה על דבריך, אך מכיוון שכרגע זה טלפון שבור, אנסה שוב ליצור קשר עם אנשי PDAC. אם לא יענו אכתוב לך את המשך הדברים.

castroman

New member
אחרי אירועי העבר של עם PDAC

שהם עוד היו לבד בשוק אני לא רואה שום סיבה לרכוש את העברית שלהם.

2cookie

New member
אני דווקא רואה סיבה

אין ריפרשים בהקלדה.. אני מקווה שאיירון יסדרו את זה כבר.

raananta

New member
יש רפרשים גם עם PDAC

אבל זה מותנה בגודל הפונט בעת הכתיבה, ברמת הזום וב"גודל" המסמך. כלומר, ניתן להמנע מהם בקלות. חכה למפגש.

למעלה