עברית יפה שפה...
ה הילי פילי New member 9/1/07 #3 אם הבינותי נכון את המנהלת הם רצו לכתוב שהבחור החליק לא נראה לי שהוא התחלק ל 2, 4 , 6 חתיכות!!
נ נועה צמח New member 9/1/07 #4 ../images/Emo45.gif גרר.. עברית!!! לא שפה קשה במיוחד, מה הבעיה של אנשים לדבר בשפה כמו שצריך? האממ... גלי ולירן, איך אומרים פועל בגוף ראשון זמן עתיד? עם איזו תחילית?
../images/Emo45.gif גרר.. עברית!!! לא שפה קשה במיוחד, מה הבעיה של אנשים לדבר בשפה כמו שצריך? האממ... גלי ולירן, איך אומרים פועל בגוף ראשון זמן עתיד? עם איזו תחילית?
נ נועה צמח New member 9/1/07 #6 ../images/Emo122.gif נו לירן, בבקשה תציל את המצב המצב פע בקנטים זוג מנהלים פארשים[זורו|], דיקטטורים [ ], עם קקע של חזירים [ ]
../images/Emo122.gif נו לירן, בבקשה תציל את המצב המצב פע בקנטים זוג מנהלים פארשים[זורו|], דיקטטורים [ ], עם קקע של חזירים [ ]
Y ygeva New member 9/1/07 #10 שכחת... מכיני גבינות בגביעי יין, מבשלי חרגולים בלי רגליים, הולכים הביתה ברוורס... אני יכול להמשיך.
מ מותר לי New member 9/1/07 #12 כולכם פסיכים! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאללה, פיפי ולישון!
ט טל205 New member 9/1/07 #16 אוקי אני פשוט כעת במיטה גולש מסלולארי וכנראה שזה לא מזהה תאייקון.. לילה טוב.