עברית ופלאש ב- COWON q5w

עברית ופלאש ב- COWON q5w

קניתי שלשום את הנגן Cowon q5w בניו-יורק, מכשיר מדהים מכל הבחינות אני לא מפסיק להתלהב ממנו. אבל יש לי שתי שאלות לגביו: 1. איך אני מתקין בו מקלדת עברית? כרגע יש רק מקלדת אנגלית ולטינית, וגם העברית באפליקציות מופיעה הפוך. איך מסדרים את זה? 2. רק ביו-טיוב אני יכול לראות סרטוני פלאש, בשום אתר אחר אני לא מצליח. אשמח מאוד לכל עזרה (מקסימום שאחזור לארץ אדבר עם BUG יש לי תמיכה מהם) קניתי את גרסת ה-80GB עם 3 שנים אחריות בין לאומית מ-B&H ב-670$ (כמו ה-60GB בארץ).

tweeg

New member
אממ

1.הייתי בודק באתר של קוואון,לעדכן גירסא ולבדוק בהגדרות של הנגן הייתי בודק באתר של מיקרוסופט,אולי יש win ce בעיברית הגדרות,הגדרות,הגדרות 2.אולי קודקים?אולי ג'אווה? תנסה להסיר ולהתקין את הפלאש,או לעדכן אני הייתי שואל בפ' פוקט(pocket.co.il) יש שם כמה אנשים עם המכשיר,והם יוכלו לענות עזרה כללית(כלומר לא דברים שקשורים לעיברית)הייתי שואל ישירות בiaudiophile.net בהצלחה,ונשמח לדיווח מה עשית

עם העברית הסתדרתי

התקנתי את גרסת ה-firmware העברית (המכשיר בא עם פירמווייר מעודכן). אז זה התקין מקלדת בעברית. וגם שינה לי את הממשק לעברית בחלק מהמקומות (מעדיף ממשק באנגלית אבל לא נורא). הבעיה עם הפלאש מוזרה, לפעמים האתרים לא מזהים את הפלאש, לפעמים מזהים ולא מציגים כמו שצריך ולפעמים אין בעיה בכלל
.

tweeg

New member
אולי

תנסה למצוא אולי דפדפן אחר,ותראה עם גם בו יש בעיה אם זה לא קבוע אז זה לדעתי זה לא בעיה בפלאש אולי הגדרות/תוכנה/פלאג אין שחוסם פלאש? לדעתי תשאל בiaudiophile

למעלה