עברית הפוכה ב-Sansa Fuze

yshicht

New member
עברית הפוכה ב-Sansa Fuze

יש לי בעיה עם העברית בסנסא פיוז החדש שקניתי - העברית מופיעה באותיות הפוכות. יש מה לעשות בעניין הזה? תודה רבה, שבוע טוב לכולם!

yshicht

New member
כן אבל הבעיה היא שזה כבר לא מעודכן

כבר לא ניתן לבחור ב-Region דרך ה-Updater. הפיתרון נמצא כאן (מהאתר של Sandisk, עם הסבר מפורט על איך לבצע את העדכון).

ברבור22

New member
אוקיי

הורדתי את שתיהם..... מה הלאה? לא צריך להיות מחוברים לאינטרנט כדי לשנות את השפה? או שחייבים להתחבר לאינטרנט כדי לסנכרן אותו?

יאיר B

New member
זה תלוי אם יש רדיו לנגן שלך.

יש גרסאות בלי רדיו. אם יש רדיו - אתה צריך את הגרסא שכתוב בה W אם אין רדיו - את הגרסא שכתוב בה W/O (שזה בלי). לאחר ההורדה של הקובץ המתאים, צריך להמשיך לפי ההוראות.

ברבור22

New member
לפי איזה הוראות?

והאם צריך להיות מחובר לנט כשעושים את זה? תודה רבה לך על התגובה!

ברבור22

New member
מה זה תגיות?

ועשיתי את זה ויש תפריט בעברית אבל יש מלא שירים גיבריש וזה גם לא מסודר לפי תיקיות מה עושים? תודה על העזרה קודם!

יאיר B

New member
הנגן הזה לא עובד על תיקיות.

הוא עובד על פטנט אחר בשם תגיות. תגית זה חלק מהקובץ שמע שמכיל מידע על הקובץ כמו שם השיר, שם האלבום, שם האמן, שנה, לייבל ועוד כל מני דברים כאלה. הנגן מסדר את השירים לפי המידע שיש בתגיות הללו. ואז אפשר לעשות חתכים כמו לראות את כל האלבומים שיש בנגן או לראות את כל הזמרים/יוצרים שיש בנגן. כדי שזה יעבוד, צריך לדאוג שהתגיות הללו יהיו מעודכנות ויכלו מידע נכון. אפשר לעשות את זה עם תוכניות שונות כמו וינאמפ (בגרסא הישנה ידעתי איך עושים את זה, את החדשה אני לא מכיר) או תוכנה יעודית בשם הסנדק (אפשר להוריד דרך קישורי הפורום - תוכנות). בעיקרון כשממירים דיסקים מקוריים, לרוב תוכנת ההמרה תדע לשים את התגיות הנכונות לקבצים. כשהמוזיקה "הושגה", בדרך כלל התגיות יהיו ריקות או לא נכונות. ושוב, אין בנגן הזה תיקיות. כל הנגנים עובדים כיום כך מלבד חברת איאודיו (ונגני מדבקה).

ברבור22

New member
אז אצטרך להכניס הכל דרך ווינאפ?

ואם יש לי אוסף של שירים שבא לי לשמוע ברצף? מה אני עושה? משנה ליוצר אחד דרך ווינאפ? יש מדריך איך עושים את זה? ומה אם הקבצים הם כבר mp3 יהיה אפשר להעביר אותם דרך ווינאפ? אגב יש תוכנה בעברית שעושה את הדבר הזה?

למעלה