עברית ב .NET

udiko

New member
עברית ב .NET

באתר europe.webmatrixhosting.net כתוב כי אין תמיכה בכל השפות Please note: this site is focused on serving users from EMEA (Europe, Middle East and Africa). This server currently supports English language and US locale. Localized sites for some other languages are listed in "Our sites" section. נסיתי לעלות קבצים עם נתונים בעברית ואכן מתקבל גיבריש למה צריך בכלל תמיכה בעברית מעבר לרמת הדפדפן, אני לא מבין בתג META הגדרתי עברית וגם ב WEB.CONFIG כתבתי <globalization requestEncoding="windows-1255" responseEncoding="windows-1255" culture="he-il" /> וזה עדיין לא פתר את הבעיה....

ILOVEASP

New member
אצלי מצוין עובד העברית

איך לך לא ? תנסה להתקין את WINDOWS 2003 SERVER מה אתה עשית זה ביקשת שיהיה קידוד לעברית אבל אין צורך בתגי RESOPNSE וב REQUEST בשביל זה ... לפי דעתי אתה לא אמור לבקש ולענות לקידוד של מסמך HTML

udiko

New member
לא מדובר על שרת שלי

מדובר על שרתי webmatrixhosting

Zeliran

New member
....

גם לי היתה את הבעיה, אז ב web.config שמתי את הקידודים על utf-8 ובכל העמודים עצמם, ה charset מוגדר על Unicode בעמוד בו הייתי צריך לקבל queryString בעברית זה די יצר בעיה, אז כוונתי את ה charset ל Unicode UTF-8 וזה סידר את הבעיה... לעת עתה..

ILOVEASP

New member
זה אמור להיות ככה

<%response.Charset="windows-1255"%> <%request.Charset="windows-1255"%> לפי דעתי..

udiko

New member
המלל שנכתב בתוך ה CODE BEIND יוצא

בסדר הבעיה עם המלל העברי שנכתב בדף ASPX עצמו

למעלה