עברית ב Borland Jbuilder 5

WarLord

New member
עברית ב Borland Jbuilder 5 ../images/Emo53.gif

בכל פעם שאני פותח חלון חדש, לא משנה אם זה חלון קוד או יצירת פרוייקט חדש שפת המערכת מתהפכת לבד לעברית ואני פשוט משתגע אנא גאלו אותי מיסוריי מערכת הפעלה WIN98SE אנגלית עם תמיכה עברית. שפת ברירת מחדל אנגלית

philips

New member
מספר בעיות גרפיות

ב JB5 תחת חלק מהפלטפורמות בחלק מכרטיסי המסך ובחלק מהמצבים ישנם כמה בעיות מאוד מעצבנות...ביניהן זו שציינת וגם הקו המעצבן שמופיע (מי שמכיר יודע) ועוד כל מינ בעיות של בריחת טקסט.. חלק מהן ניתן לפתור עי כל מיני הגדרות בתפריטים.. אך את הרוב לא ניתן לפתור.... ניסיתי רבות לפתור את הבעייה שציינת ללא הועיל.. אם רכשת מהם את התוכנה בכסף רב...אתה מוזמן להתקשר ולתבוע את עלבוננו. במערכת הפעלה אחרת/מחשב אחר יתכן וזה יעבוד בסדר...

WarLord

New member
Kawa 5 Pro

הצלחתי לפתור את הבעיה בבורלנד באמצעות שינוי ההגדרות האזוריות בלוח הבקרה מעברית לאנגלית. זה יקלקל במקומות אחרים במערכת אבל זה מה יש. "בריחת טקסט", "קו מעצבן" מעניין מה עוד מחכה לי בהמשך. לא מתאים לבורלנד להוציא כזה מוצר... התקנתי גם KAWA אבל הדיבגר שלהם לא עובד (צילום מסך מצורף). קובץ הזיפ נמצא במקומו ואף מכיל את ה class הרשום בהודעה - רעיונות ?

philips

New member
המממ...

לגבי JB...המעניין הוא שיש מחשבים בהם הוא עובד חלק ללא שום בעייה... לגבי KAWA... נתקלתי בבעייה שאתה נתקלתי בה ובעוד אחרות ובסופו של דבר נשברתי ועזבתי אותו.. כרגע אני עם VISUALAGE או CODEWARRIOR ומאוד מרוצה..

למעלה