עברית בפוטושופ ??!

astral travel

New member
עברית בפוטושופ ??!

יש לי פוטושופ גירסה 5.0 - ואני לא מצליח לכתוב בגופנים עיבריים כשאני מסתכל על רשימת הגופנים אשר התוכנה קולטת לתוכה אשר איתם בלבד אני יכול לכתוב בתוכה - אני רואה שאלו גופנים באנגלית בלבד וכל הגופנים שיש לי בעברית במערכת (בתיקייה של הפונטס במערכת) - לא נקלטים בתוכנה עצמה. - למישהו יש הסבר ופיתרון ?? הרי למיטב ידיעתי הפונטים הן פשוט צורות וויז´ואליות - אז כיצד זאת שהגופנים האנגליים תופסים והעיבריים לא ?! בכל מקרה זקוק לפיתרון דחוף, מישהו יודע מה עושים ?

astral travel

New member
בוא נשאל את זה גם ככה:

איך טוענים לתוך פוטושופ גופנים חדשים ?

astral travel

New member
לא, זה....

פוטושופ 5 מלפניי כמה שנים ואני נמצא על ווינדוס 98 הבעיה בפירוט נוסף היא כזאת: בפוטושופ עצמו יש רשימה של גופנים שאיתם אני יכול להשתמש. הבעיה היא שכל הגופנים האלו הם רק באנגלית - והתוכנה לא מסוגלת לקלוט גופנים חדשים שלא כלולים ברשימה הזו שיש לה.... - גם אם הם באנגלית... ואם אני מנסה לכתוב נגיד ב-Ariel - שזה גם פונט שאמור להיות לו עברית - אז יוצא לי ג´יבריש

תנסה את זה:

אני שאלתי את אותה שאלה בפורום אחר וזה מה שענו לי: 1. תפתח את הפנקס רשימות וכתוב שם מה שאתה רוצה ברוורס. תזכור באיזה פונט כתבת בפנקס רשימות. תעשה העתק . 2. פתח את הפוטושופ עבור לפונט שאיתו כתבת קודם. ותעשה הדבק. אצלי זה עבד. בהצלחה. הילה.

astral travel

New member
שאלה לכל מי שיש לו פוטושופ !!!!!!!!

האם למישהו יש פוטושופ והוא יכול לכתוב בו בעברית ? אם כן - שירשום איזה גירסה יש לו ועל איזו מערכת הפעלה הוא נמצא זה יעזור לי מאוד תודה

למעלה