עברית בפוטושופ

• פותח הנושא gos
  • פורסם בתאריך

gos

New member
עברית בפוטושופ

חברה עיברית בפוטושופ 6 למשהו יש מושג איך מסדרים את זה??

gos

New member
אני לא מצליח לכתוב בעברית

יוצא ג´יבריש ! לא משנה איזה פונט אני בוחר בעברית הוא לא רושם נורמאלי איך מסדריםאת זה ?

xslf

New member
תשתמש בגירסת ה- ME

הוא עובד עם עברית בצורה מושלמת... מת... שמעתי שיש פטנטים לגרום לגירסה האמריקאית "בערך" לכתוב עברית, אבל אין לי פרטים. בטח האחרים כאן ידעו יותר טוב..

חץ מקשת

New member
או ש...

( לצערנו) לכתוב ב word או notepad ולעשות copy - paste לפוטושופ. מתסכל...

tamary100

New member
עברית בפוטושופ כך:

הי, אם אין לך גרסת ME ניתן לכתוב עברית בפוטושופ כך: 1. ע"י תוכנת EASY HEB - ניתנת להתקנה חינם ברשת - הופכת עבורך את העברית ואז מדביקים אותו לפוטושופ. 2. אם מדובר בטקסט קצר אז - ניתן לעשות זאת כך: א. קודם כל - לשנות במחשב את הההקלדה לעברית(HE)למטה בסרגל או ע"י ALT+SHIFT. ב. לבחור בפונט ariel hebrew (או משהו "ממוסד" אחר) ולהקליד את הטקסט הפוך. מישום מה ההקלדה תופסת רק עם פונטים עם עבריים מסוימים כמו אריאל עברי, הדסה וכו´. בהצלחה.

VDM

New member
אצלי זה לא עובד בכלל......... ../images/Emo4.gif

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה כי זה כשור בדיוק לאותו נושא.... בקיצור .... יש לי PHOTOSHOP 6 ואני לא יכול לכתוב בעברית בכלל ואני לא יודע מה לעשות, יש לי המון גופנים וזה לא עובד בשום גופן אפילו לא ב ARIAL . אולי זה בגלל הWINDOWS XP כי לפני זה עבד לי מצויין, ז"א כתבתי כמו כולם, הפוך. ועכשיו אני פשוט לא יכול לראות אותיות בעברית בכלל... בבקשה תגידו לי מה לעשות. תודה רבה מראש.

VDM

New member
ואם לא עובד בכלל........../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה עושים

למעלה