עברית בדור רביעי

lamour

New member
עברית בדור רביעי

הורדתי מאתר hebpod עברית לipod שלי לפי ההוראות באתר אני הייתי צריך להתקין את גרסה 2.5 וגם זה לא עזר לי והאייפוד שלי קרס, פירמטתי אותו ואין לי מושג איך כן להתקין את העברית תודה מראש לעונים

LinkTree

New member
זו הדרך היחידה להתקין

בדיוק כמו שפירמטת אותו - פשוט תפרמט עם העברית. כמובן שהעברית זה HACK לא רישמי ויש סיכוי שזה יגרום לקריסה.

גם על הצד שזה האקר עשה את זה ..

ולא צריך להיות האקר בשביל זה מספיק להבין קצת בתיכנות זה ההאק הכי דפוק שראיתי כל ימי חיי

LinkTree

New member
?! לא מבין מה אתה רוצה לומר ?!

מי אמר שצריך להיות האקר בשביל לעשות את זה? ותאמת אפילו בתכנות לא צריך להבין - אולי בצייר צריך (כדי לצייר פונטים) ואם כבר בשאני מדבר על ההאק אני מדבר על הבסיס שפותח את ה ROM לצפיה ואני לא חושב שהוא כזה דפוק.

תראה...

בוא אני יסביר לך למה זה שעשה את זה לא מבין מהחיים שלו א,משום שאם אני מוסיף עברית כל האיי פוד נהפך מימין לשמאל לשמאל לימין ומה אני יעשה שיש לי גם שירים באנגלית זה א כל עכשיו ,יש הרבה שהאי פוד שלהם קרס ,לי במקרה לא קרס , שזה אומר שמשהו דפוק שם ...בכל אופן אם היה לי זמן ברור לי שהייתי עושה עברית הרבה יותר טובה.

finding nemo AB

New member
מה אתה בדיוק אומר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז אולי אתה תתקן אותו
אתה טוען שיש טעויות אז תקן אותם, תעמדו מאחורי דברך! מי שכתב את התוכנה לא חייב לאף אחד מאיתנו כלום
הוא רצה לעשות את זה והוא עשה והוא עוד מחלק את זה בחינם למי שרוצה, זה למה לקטול אותו?

צודק ..אבל

רק אמרתי שאם היה לי זמן הייתי דואג לסדר שם כמה דברים ואתה צודק הוא לא חיב לאף אחד שום דבר!

למעלה