עבריני מקלדת

EkoAvenger

New member
עבריני מקלדת

אני לא יכול להפסיק לצחוק על יצורי הבלוג טיוי... כמה נחמד להכנס לפה מידי פעם ולראות שיש אנשים יותר עלובים יותר ממך... הנה שיחה ביני לבין סיסי הטרוריסט אה התכוונתי ששי... ששי הטרוריסט: הלוו הלווו יא פופאי אני תוך שנהי יודע מי אתה ומה אתהה רק שתוקק כי עד עליך אני יבואא יא גנוב ששי הטרוריסט בן 20, נמצא ב-is 20 years old, located in ת"א והמרכז and wrote וכתב על עצמו: משתמש אינו הכניס את המידע הזה . EkoAvenger: חחח EkoAvenger: קדימה תדע מי אני EkoAvenger: ... EkoAvenger: נו פופאי EkoAvenger: מי אני ששי הטרוריסט: מבטיח לךך שתהיה מיסכן EkoAvenger: שמענו ששי הטרוריסט: סכור תמילים שלי EkoAvenger: אנשים כמוך EkoAvenger: תלמד לאיית EkoAvenger: אתה כזה עלוב בא ומאיים על אנשים בפרטי EkoAvenger: באיזה בלוג נידח ששי הטרוריסט: כולל הבלוגג הזה איתי שתידע עם מי רבתה אתה תבין EkoAvenger: תמצא חיים ותשיג זיון EkoAvenger: פחחח כל הבלוג הזה ששי הטרוריסט: על תידאגג ששי הטרוריסט: אני ידבר איתך בפרדסס יא זיןן ששי הטרוריסט: יא הומו EkoAvenger: פרדס EkoAvenger: ברור ששי הטרוריסט: אנשים כמוךךך אני מרדףף יא בן זונה EkoAvenger: לך חפש מי ינענע אותך ששי הטרוריסט: יא הומוו אני ישרוף אותךך ששי הטרוריסט: עם דלק אני ידליק אותך EkoAvenger: חפש לך מישהו אחר להדליק EkoAvenger: אני לא בקטע של בנים ששי הטרוריסט: על תידאג ששי הטרוריסט: תכוס של אמא שלך אני יפתח ל4 EkoAvenger: נו מה אתה מברר? ששי הטרוריסט: אני לא מברר אתה רשום כבר אצליי אל תידאג ששי הטרוריסט: היום יש תוכנות יש הכול EkoAvenger: לא מספיק שאתה נושך כריות עכשיו אתה גם שוכב עם זקנות? EkoAvenger: תכונה הכל כן כן EkoAvenger: ברור ששי הטרוריסט: יא מיסכןןן אחת כמוך דיברר ובסוף שילם הרבה כסף EkoAvenger: הרבה כסף ברור EkoAvenger: נו סיימת לזיין תשכל? ששי הטרוריסט: אמרתי לךך אתה תיראה אותי כול יום בבלוג ניראה מי יזיין תשכל ששי הטרוריסט בן 20, נמצא ב-is 20 years old, located in ת"א והמרכז and wrote וכתב על עצמו: משתמש אינו הכניס את המידע הזה . EkoAvenger: אני כבר רואה מי מזיין תשכל EkoAvenger: לא צריך להכנס לבלוג בשביל זה כל יום\ ששי הטרוריסט: שבוע ליתראות המשתמש סגר את חלון השיחה איתך. EkoAvenger: חחח EkoAvenger: שבוע המשתמש סגר את חלון השיחה איתך. EkoAvenger: נו מה EkoAvenger: יש תוכנות EkoAvenger: אתה כבר יודע מי אני EkoAvenger: תגיע ששי הטרוריסט: חחחח המשתמש סגר את חלון השיחה איתך. EkoAvenger: \כבר ונסוגר כבר היום את העניין המשתמש מתעלם ממך! ושתבינו כל זה התחיל מזה שהוא היה באיזה חדר וביקש ניהול (כמה לא צפוי) ואני בציניות אמרתי "אל תביאי לו הוא יעשה לך פה טרור"... והוא עווד אומר לי שאני גנוב...

יש לך צילום מסך של המקרה?

כי אם כן- אני מסדר לו עכשיו חסימה לשנה פלוס מינוס והוא לא עבריין מקלדת,הוא פשוט העבד של הקואליציה הנאצית העומד בראשה אדלוף"ששון" היטלר

כןברור

צילום מסך,לוג שיחה שמור ואני כבר יטפל בו שמעי לא צריך את תפוז ישרות פה זה לא צבא- אז הולכים למשטרה- הם פונים לתפוז[האתר] והוא מקל בהתאם לחסימה את העונש למשל מה שהיה רשום[ובלי צילום מסך] אי אפשר לעשות לו כלום היה שם- איומים,קללות פוגעות בנפש האדם,הסטה,ומירמור של בתול
ככה שאם הוא [זה שמציק לך...] עבר חלק המעבירות החוק במדינתנו-אז יש מספיק בכדי לחסום נ.ב-מהנישמע לא פונקציה- מכיוון שהנוא בבדיקה של הסתכלות פסכיאטרית קלינית
לילה טוב

YOSSI331

New member
תגידו לי אתם חושבים שהוא הטרוריסט היחידי>?

מה עם רמי אבשוש צריך לחתוך להם את הכנפיים אבל תפוז מיתכחשת אליהם והם לא קולטים הוא שהנזק התדמיתי הוא רק שלהם שיחסמו אותם טוטאלית מכניסה לאתר הם ילמדו

open door1

New member
אם אתה חושב שרמי הוא טרוריסט אתה טועה

הוא אדם מיסכן שרק חושב שהוא טרוריסט עדיף להיתעלם ממנו אני עשיתי טעות שאני בהתחלה נתתי לו יחס טוב הוא אדם משועמם שמי שמגיב לו אז הוא רוצה להמשיך איתו תתעלמו ממנו עד שימאס לו להפריע לכם אלא אם כן אתם רוצים לקחת סיכון שהוא ישגע אותכם

open door1

New member
ניזכרתי

אלא אם כן אתה מיתכוון לרמי אחר אז זה משהו אחר

OPEN DOOR1=רמי הלווין של הצ'אט

שמע חביבי אתה לא יודע שאם מחליפם איפי ומפרמטים-סגנון הכתיבה שלך נחשף? רק רמי אח ורק הוא יכתוב מיתכוון ולא מתכוון תמיד אתה מוסיף ללא הצורך את האות י' בכל מילה פותחת,שמע גרפולוגיה זה עולם ומלאו אבל איך שאתה רושם,זה כלכך שקוף חח

open door1

New member
אתה טועה

יש עוד אנשים במדינת ישראל ובעולם כולו שכותבים עם שגיאות כתיב מבלי לדייק כמו שצריך

YOSSI331

New member
טוב קבל התרשמות

עבריין מיקלדת זבל של בן אדם מטריד ניטפל סתם לאנשים מיתעלק ועוד מילים שלא עולים לי בראש מרוקן חדרים לאנשים מקסימים ללא סיבה יש לו שני מזלות בחיים שיש לו מעריצים שאני לא מבין מה מצאו בו והדבר השני שפורטל תפוז לא עושה משהו למזיק הזה ופוסלת גולש כזה מליגלוש עדיף אנשים איכותיים מאשר כמותיים עכשיו תביעו דעה מענין עם יש למישהו דעה שונה וחיובית

denis memakin

New member
תשמע את הצד שלי עכשיו

אז ככה אני לא עבריין לא מיקלדת ולא במציאות אז את המילים שלך תכניס בחזרה אלייך ופעם הבאה תשקול במילים שלך

למעלה