עברו שישה שבועות

עטרה ב ט

New member
עברו שישה שבועות

כל יום אני או הולכת או רוכבת על אופניים, פעמיים בשיעור אני עושה עיצוב ופילאטיס (כל אחד שעה, זה אחרי זה), המאזן הקלורי שלי שלילי ועוד לא ירדתי גרם ובקושי בהיקפים. כמה עוד צריך לחכות ?

בעיה

משהו לא תקין, צריך היה לראות תוצאות (מתוך הנחה שלא עלית במסת שריר). איך את יודעת שאת במאזן שלילי ? כמה קלוריות את אוכלת ביום ? באיזה עצימות האימון האירובי (דופק) ? האם במראה נראה לך או לסביבה שירדת במשקל ? חזרי אלי עם תשובות

עטרה ב ט

New member
במשקל אין שינוי, ואם יש אז לרעה

בהיקפים, כן קיבלתי תגובות שהוצרתי קצת, אבל זה משתנה מיום ליום, לא שינוי יציב ויכול באותה מידה להיות תוצאה של נוזלים. העצימות של האימון לא גבוהה, מדובר על שעה עד שעה וחצי של פעילות מאוד מתונה: הליכה (קצב של 4 קמ"ש) או רכיבה על אופניים (10 קמ"ש). לא מדדתי דופק, אבל אחרי הליכה לא עולה הרבה, אחרי רכיבה עולה הרבה מאוד ויש הרבה הזעה. הפעמיים בשבוע זה שעה אחת עיצוב הגוף: 10 דקות חימום אירובי וכל השאר תרגילים עם משקולות לחיזוק ועיצוב שרירים ועוד שעה פילאטיס. בימים האלו אני לא הולכת/רוכבת. יוצא לי 2 בשבוע העיצוב, ועוד 4 פעמים בשבוע האירובי. ובכל אופן גם אם זה חלש מאוד יחסית, לפני כן לא עשיתי כלום כלום כלום, כך שלא סביר שלא יהיה שינוי. יש למשל שינוי ביציבה ובתחושה הכללית. קלוריות ? לא יותר מ1500 ליום. יש לי בעיה מוכרת עם ב. התריס וגם עם תנגודת אינסולין אבל אני אוכלת בהתאם. יכול להיות שצריך עוד לחכות ?

yaronm

New member
אם בהיקפים כן ירדת

אז ירדת באחוז שומן. הדבר לא תמיד מתבטא במשקל משום שלפי מה שאת מספרת את גם מתאמנת בחדר כושר. עלית גם במסת השריר (שרירים שוקלים יותר משומן ולכן את לא רואה תוצאות על המשקל) שורה תחתןנה תוצאות יש תמשיכי בדרך הזו.

הקפים

אני מסכים עם ירון, יכול להיות שירדת במסת השומן ועלית במסת השריר. הייתי מחכה עוד 3 שבועות ובמקביל שומר על אותה תזונה ומנסה לעלות מעט בעצימות של האימונים (מעט). עדכני אותי

למעלה