עברו כמעט שנתיים

עברו כמעט שנתיים

מאז שהבן שלי התחיל ללמוד בחינוך המיוחד,הוא היה מצטיין שנתי וכמעט כל שבוע הוא מצטיין שבועי. פשוט המון נחת לאחר 4 שנים קשות מאוד בישבילו ובישבילי. ואוטוטו השנתיים הללו נגמרות והילד היקר שלי צריךלחזור למסגרת רגילה. לכולנו ברור שבחטיבה רגילה הוא ילך לאיבוד,כך שזה לא מתאים. לדעתי הכי מתאים לו, בית ספר עם המון טבע ובעלי חיים,בית ספר חקלאי,או משהו דומה. נכנסתי לאתר של משרד החינוך ולא מצאתי בית ספר שאפילו קרוב לכך, אלא אם כן זאת פנימיה, ופנימיה,זה לא בא בחשבון כי הילד שלי ישן בבית כל לילה. האםלמישהו יש רעיון היכן לחפש,היכן יש בית ספר שבוא גם אקסטרני וגם מתקרב להיות בית ספר חקלאי? אנו גרים בקריות ליד חיפה. אשמח לקבל יעוץ והדרכה בעניין. מיכל

zivadina

New member
בית ספק חקלאי ללא פנימייה

אולי באחד הקיבוצים בסביבה? אולי תשאלי בעמותת "ידע והקר"ה"? (העם עוברים משרד, כך שאין טעם לתת לך את הטלפון הישן שלהם).

zivadina

New member
עמותת ידע והקר"ה

זאת עמותה לאנשים וילדים עם ADHD שנמצאת בקריות. עד השבוע הם היו במשרד בקרית מוצקין, אבל הם אמורים לעבור למשרד חדש בקריית אתא. בקרוב הם יפרסמו כאן עדכון של הכתובת החדשה.

שויו

New member
אני יכולה רק מאד להמליץ לך על

בית הספר "הבית של תמר" יש סניף בשפיים וסניף בקיבוץ משמר השרון. נדמה לי ששם לומדים ה"צפוניים". בית הספר לא חקלאי אבל בתוך קיבוץ באוירה רגועה ופתוחה, חינוך מעולה, תמיכה מעל ומעבר ורובם ככולם עושים שם בגרות מלאה. הלימודים מ-9:00 עד 2:30 ללא פנימייה. בנינו לומד בשפיים ואנחנו מאד מרוצים. אם את רוצה עוד פרטים אשמח לתת (עדיף שתשלחי לי מסר כי אני לא נכנסת לכאן כל יום) ואת יכולה להיכנס לאתר שלהם בכתןבת הזו:http://www.houseoftamar.com/ שיהיה בהצלחה

liat555

New member
אני מאוד אשמח לקבל פרטים

על הבית של תמר - מאיז גילאים? ואיזה עמותה פועלת באזור השרון?

מיקווה ישראל

מיקווה ישראל הוא בית ספר חקלאי בחולון אולי זה קצת רחוק לכם אבל במיקווה יש גם פנימיות 2 [חילונית ודתית] ויש בו גם בית ספר אקסטרני חטיבה ותיכון הבת שלי לומדת שם והיא מרוצה מאוד יש בו הרבה מרחבים ירוקים זה ניראה כמו קיבוץ בתוך עיר ובניסף יש לימודי חקלאות יש דיר רפת ולול וגידולי שדה הם מתמכים גם במחשבים ביולוגיה וכימיה יש שם עזרה רבה תנסי לברר

zivadina

New member
בתי ספר

יש לנו קישורים למספר בתי ספר כאן. בנוסף, אני בטוחה שתוכלי למצוא גם בעזרת חיפוש באינטרנט. אולי תבדקי את "מרכז אלון" באלונים?

למעלה