עברו יומיים

tuti f

New member
עברו יומיים ../images/Emo42.gif

אז לפני יומיים התחלתי עם התפריט "המואץ",האמת היא שלא תליתי בכך הרבה תקוות כי נסיונות קודמים איתו נכשלו,הפעם הקצבתי לי 4 ימים מתוך התפריט(וזה כמובן במידה שהגוף שלי לא ישלח לי איתותי אזהרה) אז הנה עברו יומיים,ובלי לשים לב הצלחתי...כן כן אני מלכת הנישנושים והחריגות הקטנות לא חרגתי בכלל,האמת שזה מפתיע גם אותי. אבל באמת שאני לא סובלת בכלל,כמובן שאני מרגישה שזה פחות אוכל אבל זה לא ברמה שזה לא נותן לי מנוחה ואני מסתובבת רעבה. עליתי על המשקל (לא יכולתי להתאפק
) וראיתי שעד כה ירדתי 1/2 ק"ג,זו גם התקדמות אחרי תקופה שהייתי תקועה במקום...מה לעשות זה נתן לי מוטיבציה להמשיך, בסה"כ עוד יומיים לתפריט הזה ואז אני עוברת לתפריט שונה במקצת. היום יותר מתמיד אני אופטימית, ואני מקווה שהתחושה הטובה שלי לא תשאר רק בגדר תחושה. שיהיה לכולכם יום נפלא
שלכם,

תותיייייי, לא רוצה להגיד כלום.../images/Emo8.gif

עוקבת, קצת דואגת במתיחות ושומרת ממרחק. (את אפרוח בשבילי או לא?
). ולא אוסיף עוד להגיד כלום עכשו.
אוהב, דליה.

firte

New member
דליה????????????

אם תותי אפרוחי ...אז מה אני???????????????? אפי הכועסת והנעלבת והברוגז

אפיייייייייייייייי!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

את כזאת מיוחדת בשבילי, כמו ילדה ראשונה פרח אהבה ראשון, שאיך את יכולה בכלל לחשוב משהו אחר נשמה????? ו כזאת אהבה מיוחדת יש בינינו. אף אחד/ת לא יוכל לקחת זאת לעולםםםם משתינו. אוהבת מאודדדדד והמוןןןן תמיד,
דליה. (נשמה שלי
).

firte

New member
חי חי חי../images/Emo166.gif

טוב,אולי אסלח לך ......
אפי

firte

New member
תות נשמה!!!!!!!

מזה תפריט מואץ??????????? אני שמחה שהצלחת בכל מקרה איזה כיף שאת אופטימית!!!!!!!! מתי נדבר באי סי???????? אוהבת אותך אפי

tuti f

New member
את לא אפרוח...את גוזל ../images/Emo118.gif../images/Emo8.gif

לי ולך יש דיבור ארוך ארוך אבל את לא פה שוב
הכנסתי את התפריט הזה אתמול כי הפי ובל בל ביקשו...לא משהו מטורף,אני לא מתכוונת להעריב את עצמי בחיים
לא יודעת למה... אבל נולדתי אופטימית ויש כאלה שבכלל אומרים שאני בדיוק ההיפך זה תלוי במצב רוח שלי טוב...נדבר כבר אוהבת מאוד

firte

New member
תות....תשלחי לי במסר מתי את רוצה

לפרוש אותי באיי סי קיו..... ותאמיני לי,חמודה....אם את אופטימית את תשיגי הכול!!!!!! אוהבת אותך אפי

ניניה

New member
למה להשקל?

תותי זה ממש יופי שהולך לך אבל למה להשקל כל הזמן? הרי התנודות במשקל מושפעות מכל כך הרבה דברים קטנים כמו צבירת נוזלים וכדומה. זה יכול סתם להרוס לך אם את כל הזמן בודקת במקום להשקל פעם בשבועיים נגיד ואז את רואה ירידה אמיתית. שקילות תכופות רק ינדנדו אותך בין מצבי רוח איומים ויגרמו לשבירה מיותרת. תחשבי על זה.

tuti f

New member
שלום ניניה

אולי לא הסברתי את עצמי נכון אבל אני ממש לא נשקלת כל הזמן
בדר"כ אני נשקלת פעם בשבועיים אפילו יותר. ביום ראשון נשקלתי ואז גם הגיעה ההחלטה שאולי כדאי לשנות תפריט וכמו שכבר אמרתי רציתי לבדוק את עצמי אם באמת יש לי את הכוח להצליח. לפני שהגעתי לפורום המדהים הזה הייתי נשקלת לעיתים תכופות...עד שהבנתי מפה שהמשקל זה לא המדד האמיתי....בקטע הזה אין כבר שבירות ודיכאונות (והכל בזכות אנשי הפורום הזה...אמרתי לכם כבר כמה אני אוהבת אותכם נכון ?
). תודה על הדאגה

למעלה