עברה שנה.

LeeKo

New member
מזל טוב לשתיכן../images/Emo99.gif

שתזכו להרבה שנים מאושרות ביחד.....

shir92

New member
היא מדהימה ../images/Emo99.gif

מזל טוב
שנה עברה מהר-אני זוכרת שסיפרת פה בפורום על כלבה בעמותה שאת כ"כ רוצה אבל את תוכלי לאמץ אותה רק בעוד כמה זמן ואת מחפשת בית אומן. ולבסוף שמצאת כולנו שמחנו איתך
ושהיא הגיעה אלייך שמחנו כפליים
ועכשיו אני עוד יותר שמחה
מאחלת לכן עוד הרבה שנים מאושרות יחד

shirael

New member
תודה לך!../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה התמיכה וההשתתפות של חברי הפורום חיזקה ותרמה לי. ואיזה כיף שאת זוכרת...

מזל טוב! ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

גיליתי לך כבר פעם ששתיכן מהוות השראה עצומה בשבילי ברגעי הקושי עם צ'ארלי, שגם הוא לא כלב קל, אבל אני רואה את התמונות, שומעת את הסיפורים, יודעת שיכול להיות מדהים כמו לכן, ומתעודדת. זכית בכלבה נהדרת, והיא זכתה באמא מצויינת. אמא שהיו לה את הכוחות לא לוותר עליה, במקומות שהרבה מאמצים מזמן היו נכנעים. הלוואי שיום אחד צ'ארלי ואני נצליח להגיע למקום בו אתן נמצאות עכשיו. ואת צודקת לגמרי, האהבה והנתינה שיש להם לתת הופכים את המאמץ לכל כך משתלם. מאחלת לכן עוד המון שנים של אושר ושמחה ביחד. (ובואו כבר לשחק עם צ'ארלי!).

מאמוש

New member
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב../images/Emo70.gif

עוד הרבה שנים יפות ביחד של הרפתקאות,בריאות,חוויות וכל מה שתרצו
מטנגו וספיר

טון טון1

New member
מזל טוב לכן על שנה משותפת ../images/Emo65.gif

ולעוד המון שנים ארוכות ומאושרות ביחד
סאן יפייפיה ובהחלט מגיע לנו שרשור חדש שלה

shirael

New member
מבטיחה, מבטיחה, נו!

אחרי המבחן הבא יש הפוגה של שבועיים, ושבוע אחד מתוכם נבלה בבית של ההורים בחיפה (אמא כבר מחממת את השואב אבק). מבטיחה לקחת מצלמה ולעשות בוק נוסף, בטח יהיה כיף... (רק שיעבור כבר המבחן הזה שבמקום ללמוד אליו אני פה בפורום, מה שאמור לתת לכם רמז לכמה אני הולכת להצליח בו...)

katam

New member
../images/Emo24.gif כל כך מרגש

היא מקסימה והחיבור בנכן כל כך טוב ראתי את זה גם במפגש וגם לפי הסיפורים שלך. מאחלת לכן המון המון שנים מאושרות יחד.

ליצולה

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif

אני עוד זוכרת את כל השתלשלות העניינים שנה שעברה... יש לסאן הרבה מזל, בסופו של דבר זה לא אנחנו בוחרים את הכלב, זה הכלב בוחר אותנו. אני מאחלת לכם עוד המון טיולים משותפים, רגעים קטנים של אושר והרבה ליטופים וכיווצוצים. מזל טוב!! ליאת ומונה

kenz

New member
המון מזל טוב !

וכל הכבוד לך על ההתמדה ! מאחלים: טינקה כרובי ואני. ונוספת נביחת שמחה ממג (כלבפוצית) של מיה (מהמגרש...)

דונינה

New member
סאנסונה המהממת איזה בית טוב ../images/Emo82.gif

מצאת לך , הלוואי על כל הכלבים , שיהיו לכן עוד הרבה שנים של כייף ביחד

ר ת מ י

New member
מאוד מאוד מזדהה איתך, גם לי היה חלום במשך 24

שנים שיהיה לי כלב.. לפני כשנה כמעט עשיתי צעד נועז ועזבתי את הבית השכרתי דירה לבד ויומים אחר כך קניתי את לוסי גולדנית מקסימה ומיוחדת.. גם אני השבוע באחד מהטיולים שלנו, הסתכלתי עליה ופשוט לא האמנתי שהיא שלי.. ושהגשמתי חלום.. אמיתי!! אני במשך שנה נאבקת בלהסתדר לבד עם הוצאות הדירה והחזקת הכלבה בצורה הטובה ביותר.. וכן למרות הקושי והוא קיים ללא ספק שזהו הדבר הכי הכי נכון שיכלתי לעשות.. והיום שלוסי שלי אוטוטו בת שנה אני כבר חושבת על הכלב הבא.. כנראה שהפעם זה יהיה כלב מצער בעלי חיים.. תהנו לכן ביחד.. ולתוספת מצורפת תמונה של לוסי..

למעלה