עברה שנה...

yty666

New member
עברה שנה...../images/Emo7.gif

יום העצמאות הגיע,ושוב אני לבד. כולם הלכו למסיבות,לצעדות,לכל מיני טכסים,ואני,כצפוי, נשארתי לבד. כמו תמיד, בודד. בלי אף אחד ללכת איתו,להתקשר אליו,לבלות איתו,לספר לו,לצחוק איתו,והכי חשוב...לאהוב אותו. בלי אף אחד שיהיה לי אכפת ממנו,שיהיה לו אכפת ממני... בלי אף אחד לדאוג לו,לחשוב עליו,לחכות לו אחרי שבועיים בצבא... בלי אף אחד בכל העולם הזה!!! בלי חברים... לאיפה הגעתי,משקר לאנשים כדי שיחשבו שיש לי חיים... שיש לי חברים... אפילו למשפחה שלי כבר נמאס ממני,לא רוצים אותי בבית. אחרי שבועיים(או 3...)בצבא חוזר למקום שלא רוצים אותי בו. והחגים האלה כל פעם מדגישים את הכאב,כולם הולכים,רק אני נשאר. כאילו בשבילי זה יום רגיל ולא קרה כלום. כאילו,אחרי אלפי שנים של חיפושים לא מצאנו את המקום שלנו... כאילו כלום לא קרה... ועל מי אני מפיל את זה... עליכם! אנשים טובים שנכנסים לאינטרנט רק כדי לעזור לאנשים אחרים,לעודד אותם. עכשיו בא לי רק דבר אחד, בא לי למות. לא בא לי לחכות לחג הבא ששוב יזכיר לי את מה שאני כל-כך מנסה לברוח ממנו ומפחד אפילו להתמודד איתו, אז אני משקר אפילו לעצמי. מקווה שלא הרסתי לכם את השמחה... (אבל יודע שכן...)

למה לעזעזאל אתה בבית ..

ביום שכולם בחוץ ? למה לשבת לבכות על כמה רע לך להיות לבד במקום לקחת את עצמך ולהכיר ולעשות לעצמך נחמד נעים ומחייך? צא צא צא צא צא צא צא צא לך תפגוש פנים חדשות לך לבד בלי חברים לבארים לפאבים ותהיה חברותי תכיר אפילו חבר'ה (גברים) שמגיעים למקומות באופן קבוע תעשה לך חבר'ה קבועים שמכירים תראה זה יכול להיות נחמד גם אני עשיתי את זה ....

black ross

New member
פשוט הייתי חייבת להגיב ../images/Emo13.gif

טוב... בוא נתחיל בזה שאני קצת אתקוף אותך אבל חלילה אל תפרש את זה כרגש עויין . אני באה בדיוק מאותו מקום שאתה בא ואני יודעת שזה לא פיקניק אבל עם כל זה אני לא מוצאת את עצמי נתפשת לרחמים עצמיים (או לפחות אני משתדלת )אני יוצאת אפילו כשאני לבד ואפילו שאין לי למי לחזור אליו ואפילו שאין לי משפחה וכו'... עצה שלי : קח את עצמך בידיים ותפסיק לרחם על עצמך כי משם הדרך למוות קצרה מאוד ושנינו יודעים שלא ממש בא לך למות כי יש עוד חיים שלמים לפנייך ויש לך הרבה מה להוכיח עד שתמות אבל עד אז תשדל להפיק את המקסימום בחיים ובכוחות עצמך עד שמישהי/מישהו יצעדו לצידך מאחלת לך רק טוב שירן

למעלה