עברה חלפה לה

bibi1999

New member
עברה חלפה לה

עוד הרקדה מוצלחת של ישראל שיקר ברעננה עברה חלפה לה.
מהרקדה להרקדה האולם מתמלא ברוקדים. גם בנאמניו וגם ברוקדים חדשים שמגלים את המקום.
למרות טענות לגבי סטיה מהרפרטואר מצד נאמניו מעשרת, ההרקדה התנהלה לעילא ולעילא. ישראל מנסה למצוא את הנוסחה המאזנת ושונה במקצת מההרקדה של יום חמישי וטוב שכך.
מגמת הגידול במספר הרוקדים מדברת בעד עצמה מחד. מאידך דרושים רוקדים שימשכו את ההרקדה עד סיומה כנהוג בחוגיו של שיקר.
לרוקדים הידד!!

rak dan

New member
ביבי יצאת צדיק, ברעננה לא פראיירים

ביבי ידידי, "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים". גם אם היתי ויליאם שיקספיר בעצמו, לא היתי יכול לנסח את זה יותר טוב ממך: "ישראל מנסה למצוא את הנוסחה המאזנת ושונה במקצת מההרקדה של יום חמישי". ביבי מה אתה אומר "נוסחה מאזנת" ? ! בוא ניקרא לקטן בשמו "שיקשוק השקשוקה", ברעננה אין לשום מרקיד צ'אנס שני, כולה אפס טעויות, לא מציע לאיש לנסות אותם.
הוא אתה ואני יודעים שברעננה נגמרו החארטות והשיבוזים. אפילו אם ירקדו במעגלים 100 חתיכות בלונדיניות ברחבה, שעה תהיה שעה, סבב יהיה סבב לא דקה יותר ולא אחת פחות. שם לא יהיה לימוד ריקוד בקבלנות, המחשב פתאום יעבוד כמו שצריך, תשכחו מ-"בת הדייג" במשך חצי שנה ! אני ממש לא מגזים עובדה.

ברעננה צפונית למחלף השבעה איפה שהצומת המטאורולוגית, שמה לא דופקים חשבון למרקיד. זה לא כמו הרוקדים הנמושות אצלנו בשפלה, שאפשר לקרקס ולתזז אותם.

אם כבר "סחבת" את ויקטור לפה

אודה שזה מה ששמעו ממני זוגתיבסוף הסבב הראשון .
הריקוד הזה......(עד בכי) היה השני הכי יפה בסבב אחרי
כל מילה.
ואכן לויקטור ריקודים יפים שטוב היה שהיו מרוכזים ביוטיוב
תחת שמו.וביניהם בת הדיג,שיר יפיפה.
אלי, נצור מצולות האינסוף
ושמור נתיבות בימים
כמוני עומדים ילדים על החוף והמה בני דייגים
חבל ככ שהיום הנוער גדל על שירים מפג.....
אז לויקטור (טוטו) שלקח לי זמן להכיר את ריקודיו
(תודות לעופר אלפסי)שנה טובה.

rak dan

New member
משהא ברעננה התאוריה הריקודית הנפסדת שלך קורסת

פאפה משהא מכובדי, מי כמוני יעלוז באם תואיל כמנהגך להצטרף ולתרום לשירשור זה על רעננה. המקום שהמודעות לצרכנות נבונה ואחראית קיימת בתודעת הרוקדים והקהילה. כמובן שלא מדובר על שמורת הטבע ע"ש טישלר, המקום המועדף עליך. היכן שהרוקדים שם הם מזן שמרחף עליו סכנת כליה, והריקודים הנרקדים הם מתחום הנשיה במקרה הטוב. בנתיים התקדמנו בעזרת השם בעוד 50 שנות ריקודים רוקדים והרקדות, שבהן הלקוח הוא במרכז העשיה ולא אישיותו המנופחת של המרקיד בעצמו, אני ואני ואין מלבדי.

לוקח עלי, אשמתי שלי ושל אליק ידידנו, שכשלו כל נסיונותינו להנחיל לציבור הרוקדים עמנו בשפלה, לקחת אחריות אישית ומודעות לצרכנות נבונה, למול המרקידים נותני שרותי הרקדה בתמורה לכספנו. כל הגדרה שונה שלך, למערכת היחסים הכלכלית מסחרית הזאת הקיימת, אין לה כל תימוכין כיום.

משהאינקה, חבל שטרם הבנת שהתפיסה הארכאית שלך, שההרקדה היא בבעלותו הבלעדית של המרקיד. אינה תופסת בעיני הרשויות והמדינה. המרקיד משלם מיד במקור28% מע"מ וביטוח לאומי, בדיוק כמו כל עוסק זעיר או מורשה, ויחסי נותן השרות והלקוח הם בדיוק אותם יחסים. נכון שיש למרקיד אחריות ביטוחית או חובת תשלום על השמעה לפדרציה ועוד. אבל כמו בעל המסעדה ברגע שאני סועד תמורת התשלום, הארוחה אינה בחזקתו, ואם יש לי השגות או טענות על התבשיל/ההרקדה, אנני חייב לסתום ומחזיר את המנה. כלל לא משנה אם המקום בבעלותו או בשכירות.

איך אמרו הגששים: "טבריה טבריה אילו הית צפת !"

"רחובות רחובות אילו הית רעננה !" הית אחלה של מקום.

רקדן.! גם ברעננה זה די דומה.

חלק המרקידים לא שמים על הרוקדים רוב הזמו עושים מה בראש שלהם
צורחים במקרופון ועונים בחוצפה וגסות רוח לפניות הרוקדים. מזלם של
המרקידים שיש ברעננה אולמות מעולים, המיקום של העיר מצוין ונוח
להגיע אליה. ודעתי האישית שבכל מקום שמרקיד עובד בשכר עבור
העיריה רצוי להחליפו כל חמש שנים לרענון השורות. כמו כן יש לדרוש בתוקף
מהעיריות הלתקין מערכות הגבלת ווליום.
חג שמח, ולרוקדים הידד

bibi1999

New member
של מי השורה הזאת?

אני לא חושב שמרקיד הינו נותן שירות לרוקדיו. לשיטתי המרקיד מעביר ערב של הרקדה לי אופיו, טעמו ורצונו. זה כולל רפרטואר וחלוקת הזמנים בין ריקודי מעגלים וזוגות. רוצה - שר, רוצה - קופץ על השולחן. העסק שלו הוא.
אנו מצידינו מבקשים מעת לעת לשלב ריקודים האהובים עלינו. ברצותו נענה לבקשו וברצותו לאו.
אנו בוחרים האם מסגרת המוצעת על ידו תואמת את ציפיותינו.
אם היא מספקת את טעמינו - אנו מגיעים להרקדה מדי שבוע בשבוע ואם המסגרת אינה מתאימה לנו אזי אנו נודדים להרקדה מתאמה לנו יותר.
&nbsp

באין ציפור שיר גם עורב יחשב זמיר.!!!

זה נכון גם אני הולך רק לאן שכי טוב ממה שיש או מטעים לי.
אבל לצערי ברוב ההרקדות המרקידים כבר מרגישים בשמים
ונדמה להם שללא מאומה ההרקדה שלם תחשב עלובה, ולכן
רובם פשוט מתפרעים בחלק מזמן ההרקדה. ברור לי שחלקם גם קורא
כאן בפורום כדאי שיקחו את דברי הכותבים כאן לתשומת ליבם.
רוב הכתיבה כאן מסתובבת סביב הרעש והתנהגות המרקידים,
ולפי זה כנראה שלא איכפת להם מה חושבים הרוקדים.
חג סוכות שמח, ולרוקדים הידד.

bibi1999

New member
ציפורים נודדות

ישנן ציפורים נודדת אך, לעיתים, להקות שלמות עוזבות את מקום הקור. או אז מורגש חסרן וכולונו ראינו חווינו מה קורה כשהקן מתרוקן

משהא

New member
rak dan ידידי, "יצא המרצע מהשק" כאן משתקפת האמת המרה והיא

חוסר הידע וההבנה שלך בכל ההליכים שאתה מרבה לכתוב, להשמיע ולהשמיץ כמומחה ופסיכולוג מדופלם.
כאן זה לא מספרים ולא מידע רב שימושי שאתה יונק מהאינטרנט ומנסה לטמטם חלק מאיתנו.
ראוי שתבין שאין שוני בין רעננה לכל עיר או איזור בארץ ומדריכי ורוקדי רעננה אינם שונים ממרקידי רוקדי ראשון לציון נס ציונה רחובות ואחרים.
בכל איזור יש מרקידים שולטים ומרקידים נשלטים, בכל איזור יש את הרוקדים שאליק31 ידידינו קורא להם "אלה שיודעים לרקוד ומשפיעים על ההרקדה" המקובלים יותר, הנשמעים יותר. ובכל איזורי הארץ יש מתאוננים סדרתיים כמוך שיש להם
הרבה ידע כללי אבל בריקודי עם לא כל כך, וגם אינם מהרוקדים המובילים בשפה עדינה, שנקראים בפי -- "העורבים" כי העורב קורא "קרא, קרא, רקע..... ואתה מתחיל מהאמצע - "רק רע, רק רע, רק רע".....תאיית ותבין.....
אין בעולם דבר מושלם או אדם מושלם. יש את אילו שמחפשים בכל דבר ועניין את הטוב שבחיים ויש שמחפשים את הרע.
אין צורך לקבוע למי אתה משתייך.
תגובות, ביקורת, והעלתם על מנת לתקן ולשפר זה מאד חשוב אולם דרך ארץ קדמה לתורה שאתה מרבה משתמש בה.
אין צורך שנחש יקיש אותך על מנת ללמוד שנחש נוקש ושצריך להזהר. אתה מאמין בתנ"ך שאינך יודע מי כתב אותו ואולי גם באלוהים שלא ראית אף פעם בדחילו ורחימו.
רק שוני אחד יש ברעננה שאין ברוב חלקי הארץ מאז פטירתו של שלום עמר ב - 2004, שהיה ברעננה חצי אלוהים. עיריית רעננה לא עושה חשבון לאף מרקיד, כולם מקבלים שכר מהעיריה ומי שמביא רוקדים נשאר ומי שלא עף. אין בארץ עוד עיריה כה קשוחה. היא גם קרובה להרקדות של גדי ביטון שבוחש, עוזר, מפריע לבחירת מרקידים בסביבתו ולהצלחתם.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא ידידי, סקירה משובחת, הצגתו של חברנו רק דן

במערומיו
איש לא הצליח לכתוב תיאור כזה נוקב על רק דן,

האמת, חיכיתי למשהו כזה שיבוא בתגובה לדברי רק דן
כי כאשר קראתי אותו, לא היה לי נוח כל כך,
לא היה נראה לי שמכל ערי ישראל, דווקא רעננה
השתבחה בכל הקילוסים הנהדרים שרק דן פיזר עליה
נראה לי מוגזם,
אז מי שמגזים , צריך לחכות לתגובה שתבוא, והיא באה...

rak dan

New member
כתב עלי יותר גרוע מפת"ח וחמאס ואני בכלל דאע"ש

משהאינקה ידידי תודה לך ממני, מאז שחדלת לירקוד התמתנת באמירותיך וכתיבתך. אבל רצוי שתדעדכן בחדשות ותתמקד באויבים הנכונים שלך. כיום כל מה שכתבת עלי בזמנו בפורום , שאני יותר גרוע מהפת"ח והחמאס ביחד וכל אחד מהם לחוד, זה כבר פסה ולא סחורה אורגינלית. מאז שדאע"ש נהיו הרעים האמיתים, זה נהיה מאוד מתאים לי, כאיש הרע האולטימטיבי המוגדר לדעתך.

אליק ידיד תמהני עליך שהנך מתרפק בשקיקה, על שפת ביבים וירידה נמוכה של הכפשות אישיות. כבר התרגלתי שכל פעם שאני מכעיס את האישיות הנאורה כביכול, שב ויוצא מתוכו המשהא האמיתי, שהוא כה מיטיב להסתירו ולהתכחש לו. וכמו כל אלה כאן שאין להם משהו חכם לכתוב, בוחרים לתקוף את רק דן האיש, שנהנה מכל מתקפה כזאת שמגלה את פרצופו האמיתי של כל המלכלך עלי.

מענין איך שסומא בעינו האחת מבקש ללמד דעת את הפקחים שבין הרוקדים. משהאל'ה מה בדיוק אתה מבקש לנכס לך, הרי בכל שנותיך כרוקד הית תלוי למזלך בבנות הזוג שלך שהובילו אותך, ובזכותן בלבד אתה מתפאר בכישוריך וצעדיך המגושמים בריקוד. אפשר לחשוב שמדובר ברוקד עילאי קליל, זריז, דוגמן אתלטי. שמינה את עצמו לחלק ציונים לרוקדים אחרים.

מה שכן חייבים לשבח את תפקודך המשובח והמוכח, כתחנת ממסר אנושית יחידנית, בין המרקדים לבינהם, ומקור לקבלת מידע עדכני מרוקדים וההעברתו המידית בתפוצה רחבה לכל המעונינים וגם לכאלה שלא. גם כיום שנוכחותך בהרקדות הולכת ופוחתת והשמוזינג התחביבי שלך זה כבר לא מה שהיה בעברך, עדיין אתה מתפקד בהחלט לא רע בוולטאז' נמוך....

אליק 31

New member
ואוו!!

מלחמת עולם, איכותית,
עכשיו כוחות הברית עומדים נבוכים, מול דאע"ש
ולא יודעים איך לתקוף בחזרה...

אליק 31

New member
סייפא וספרא

חברים יקרים , לא להיעצר כאן
זה מתחיל יפה.
אנחנו אוהבים את קרבות-המלים של שניכם
ורעננה נראית לי מתאימה כשדה קרב.

משהא

New member
rak dan ואליק חברי "צמאי הדם" נמנעתי 82 שנים מדם ואמשיך כך.

אשתמש בשותפינו הרביעי סש"י כדוגמה בתקוה שימשיך בדרכו, בדרך מחשבותיו והתבתעויותיו בלי להסתתר ולהתנצל, בלי לילל ולהפגע כי הוא מבין שזה "שחמט" אין כאן הטובים והרעים אלא דעות, מחשבות, אופי וחינוך שכל אחד מאיתנו מנסה לגייס את מוחו, שיכלו ויכלותיו על מנת שידע, להשפיע, לנגח ולנצח בדעת הקהל. ועובדה שאנחנו עד היום, שנים רבות, יכולים בכל פגישה להסתכל אחד לשני בעיניים ולחייך ו - רק דן אפילו מוסיף ומלקק שפתיים, וזה בסדר. (שס"י בחר עבורך פרח אהוב ממני). (מחכה בבונקר להתקפה !)
הורי מולידי, מורי ורופאי, בצד רוב חברי, לימדוני שאפשר לחיות טוב גם עם מיץ תפוזים וצימאון לדם הוא להגנה עצמית בלבד, או לחסרי בטחון עצמי או חסרי תשובות טובות.
יוסי שריג שמאלני קיצוני ומנחם בגין ז"ל מנהיג הימין היו חברים בלב ובנפש וניהלו ללא סוף דיאלוגים מקצה לקצה, כשכל אחד עומד על רגליו האחורית בתוקף דעותיו ולבסוף שותים מיץ מתחבקים בחיוך והערכה והולכים כל אחד לדרכו.
אני מצהיר כאן שאין בכתבתי אפילו נסיון קל לפגוע אישית ברק דן או באחרים. אני סבור שכתבתי רק את האמת שלי, כי רק דן לא מבין. לא נכנסתי לפרטיות האישית מה שעושה לי רק דן כבר שנים שמצטט כאן סיפורים אישיים שסיפרתי לו עם השנים והוא בוחר מתוכם בניסיון לפגוע בי (למשל כנהג משאית סמיטריילר ופנינים נוספות.). רק דן ידידי. למרות שזה לא פייר ומעולם לא ציטטתי סיפורים שאתה סיפרת לי אני לא נעלב, לא מיילל לא נוקם, לא מחפש דם ומקבל הכל בחיוך. אתה יכול להמשיך להנאתך בכייף.
לעל מנת לצייד אותך במידע אמין ממקור ראשון במקום רכילות קלוקלת ששפכת באן בקשר לבנות זוג. לי זה כבוד גדול שבת זוג מלמדת אותי, מובילה אותי יודעת יותר ריקודים ממני ושולטת בחברה וברחבה. גרמת לי להנאה עצומה כשקבעת שכל שלושת בנות זוגי היו "גם יפות וגם אופות" תמשיך !!. אבל למה לך אין כאילו ? תאמין לי שזה נפלא !
ואוסיף - קצת צניעות לא תזיק לך, תוצי לך מהראש שאנחנו המין החזק, המוביל, החכם והמנצח. כולם נולדו שווים ויש כמה שעם הזמן שווים פחות ויותר. והאמת :-
שלוש בנות זוג לימדו אותי לרקוד כמו מורות ממש. אחרי שש שנים ב"גלי הדר" הלכתי עם חבר לבית דני להרקדה. רצינו רק להסתכל עם בירה על חתיכות, אבל היו המון צעירות וחתיכות שהזמינו אותנו מחוסר גברים. רקדתי עם אחת ומתוך
שישה ריקודים ידעתי רק שניים והיא אמרה לי בעברית - "לך חפש את החברים שלך". צודקת ! זה היה לפני 17 שנים. ואז הבנתי שבשביל ללמדו לרקוד צריך מורה.
הלכתי להרקה בראשון וראיתי רוקדת נפלאה במעגל לא חתיכה ולא יפה!! שהתחילו הזוגות והיא עמדה בצד ניגשתי והזמנתי אותה. היא לימדה אותי במשך שנתיים את כל הריקודים, ידעה הכל, מורה למופת ואני נתתי לה שרות הסעות מהביית וחזרה בגמר ההרקדה. והייתה עוד אחת דומה במקביל, יום בשבוע בגבעת ברנר עוד טרם שהחל שמעון מרדכי. ופעם שלישית רקדתי בגלי הדר בזוגיות נפלאה עם חברה יקרה לי עד היום שאני לימדתי אותה לרקוד אך היא לימדה אותי
להתלבש שהייתי בא להרקדה כמו "שלוח", ציידה אותי במידע להיגיינה דאודורנטים ואפטר שייב ועד היום אני ממשיך !
לאחר שגמרתי את הגימנסיה עברתי לטלי החמודה שכולם מכירים לתואר ראשון. היא העבירה אותי לעולם אחר. טלי הייתי מורה עם תואר "דר' לריקודי עבר" היפים שאנו כל כך נלחמים עליהם והם היו זרים לי מאחר שהחלתי לרקוד ב - 1992. את כל היסוד לידע הזה שיש לי היום אני חייב לה ולא אשכח זאת לעולמי עד.
בתחילת שנות האלפיים נכנסה רותי, פרימדונה, להיות בת זוגתי פעם בשבוע והיא לימדה אותי להסתכל אחת לשני בעיניים, לרקוד תוך תנועת ידיים והזזת גוף. למדתי ממנה שריקוד זה לא רק צעדים כמו שאתה עושה למשל.
כולן נשארו חברות בלב ונפש עד היום. שומרים על קשר קבוע, נפגשים ואני מודה לאל שכך הוא.
מבחינתי אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה. אני מאושר וטוב לי, כי"מכל מלמדי השכלתי".
אם זה נותן לך סיפוק, כחבר אני לא נפגע, כמובן שהייתי מעדיף שגם אתה תתחיל להבין שכל החוכמה שבעולם אינה רק
אצלך וראוי ללמוד מאחרים, להביט בגובה העיניים, גם לנשים, לכבד את הזולת ובעיקר - צ נ י ע ו ת.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

yampi

New member
אורי, אם תוכל לרווח את הכתיבה שלך

לפסקאות יהיה הרבה יותר נוח לקרוא
את הדברים שאתה רוצה לומר
&nbsp
חג שמח :)

משהא

New member
אם זה מצחיק-צוחקים לא רבים כשנפגשים ולא רבים כאן -הבדלי דעות

אורי-אתה תותח!!!

מהכירות איתך, אני כל פעם מתמוגגת מהגיגיך, ומאופן כתיבתך גם כאשר אנשים צמאים לדם ומצפים לצחצוחי חרבות-אתה לא מספק להם את ההנאה אלא דואג בלשונך להרגיע וגם לענות בדיוק כפי שצריך. אני קוראת וחיוך מתרחב מאוזן לאוזן. תמשיך כך! אני כאילו רואה אותך רוקד לפני/מאחוריי/מצדדיי..ואני נהנית.את הידע שלך בהליכה ברוורס בנושא ריקודי עם אנשים לא ילכו קדימה עוד שנים רבות! ושמור על הבריאות! אוהבתותך!

למעלה