rak dan ואליק חברי "צמאי הדם" נמנעתי 82 שנים מדם ואמשיך כך.
אשתמש בשותפינו הרביעי סש"י כדוגמה בתקוה שימשיך בדרכו, בדרך מחשבותיו והתבתעויותיו בלי להסתתר ולהתנצל, בלי לילל ולהפגע כי הוא מבין שזה "שחמט" אין כאן הטובים והרעים אלא דעות, מחשבות, אופי וחינוך שכל אחד מאיתנו מנסה לגייס את מוחו, שיכלו ויכלותיו על מנת שידע, להשפיע, לנגח ולנצח בדעת הקהל. ועובדה שאנחנו עד היום, שנים רבות, יכולים בכל פגישה להסתכל אחד לשני בעיניים ולחייך ו - רק דן אפילו מוסיף ומלקק שפתיים, וזה בסדר. (שס"י בחר עבורך פרח אהוב ממני). (מחכה בבונקר להתקפה !)
הורי מולידי, מורי ורופאי, בצד רוב חברי, לימדוני שאפשר לחיות טוב גם עם מיץ תפוזים וצימאון לדם הוא להגנה עצמית בלבד, או לחסרי בטחון עצמי או חסרי תשובות טובות.
יוסי שריג שמאלני קיצוני ומנחם בגין ז"ל מנהיג הימין היו חברים בלב ובנפש וניהלו ללא סוף דיאלוגים מקצה לקצה, כשכל אחד עומד על רגליו האחורית בתוקף דעותיו ולבסוף שותים מיץ מתחבקים בחיוך והערכה והולכים כל אחד לדרכו.
אני מצהיר כאן שאין בכתבתי אפילו נסיון קל לפגוע אישית ברק דן או באחרים. אני סבור שכתבתי רק את האמת שלי, כי רק דן לא מבין. לא נכנסתי לפרטיות האישית מה שעושה לי רק דן כבר שנים שמצטט כאן סיפורים אישיים שסיפרתי לו עם השנים והוא בוחר מתוכם בניסיון לפגוע בי (למשל כנהג משאית סמיטריילר ופנינים נוספות.). רק דן ידידי. למרות שזה לא פייר ומעולם לא ציטטתי סיפורים שאתה סיפרת לי אני לא נעלב, לא מיילל לא נוקם, לא מחפש דם ומקבל הכל בחיוך. אתה יכול להמשיך להנאתך בכייף.
לעל מנת לצייד אותך במידע אמין ממקור ראשון במקום רכילות קלוקלת ששפכת באן בקשר לבנות זוג. לי זה כבוד גדול שבת זוג מלמדת אותי, מובילה אותי יודעת יותר ריקודים ממני ושולטת בחברה וברחבה. גרמת לי להנאה עצומה כשקבעת שכל שלושת בנות זוגי היו "גם יפות וגם אופות" תמשיך !!. אבל למה לך אין כאילו ? תאמין לי שזה נפלא !
ואוסיף - קצת צניעות לא תזיק לך, תוצי לך מהראש שאנחנו המין החזק, המוביל, החכם והמנצח. כולם נולדו שווים ויש כמה שעם הזמן שווים פחות ויותר. והאמת :-
שלוש בנות זוג לימדו אותי לרקוד כמו מורות ממש. אחרי שש שנים ב"גלי הדר" הלכתי עם חבר לבית דני להרקדה. רצינו רק להסתכל עם בירה על חתיכות, אבל היו המון צעירות וחתיכות שהזמינו אותנו מחוסר גברים. רקדתי עם אחת ומתוך
שישה ריקודים ידעתי רק שניים והיא אמרה לי בעברית - "לך חפש את החברים שלך". צודקת ! זה היה לפני 17 שנים. ואז הבנתי שבשביל ללמדו לרקוד צריך מורה.
הלכתי להרקה בראשון וראיתי רוקדת נפלאה במעגל לא חתיכה ולא יפה!! שהתחילו הזוגות והיא עמדה בצד ניגשתי והזמנתי אותה. היא לימדה אותי במשך שנתיים את כל הריקודים, ידעה הכל, מורה למופת ואני נתתי לה שרות הסעות מהביית וחזרה בגמר ההרקדה. והייתה עוד אחת דומה במקביל, יום בשבוע בגבעת ברנר עוד טרם שהחל שמעון מרדכי. ופעם שלישית רקדתי בגלי הדר בזוגיות נפלאה עם חברה יקרה לי עד היום שאני לימדתי אותה לרקוד אך היא לימדה אותי
להתלבש שהייתי בא להרקדה כמו "שלוח", ציידה אותי במידע להיגיינה דאודורנטים ואפטר שייב ועד היום אני ממשיך !
לאחר שגמרתי את הגימנסיה עברתי לטלי החמודה שכולם מכירים לתואר ראשון. היא העבירה אותי לעולם אחר. טלי הייתי מורה עם תואר "דר' לריקודי עבר" היפים שאנו כל כך נלחמים עליהם והם היו זרים לי מאחר שהחלתי לרקוד ב - 1992. את כל היסוד לידע הזה שיש לי היום אני חייב לה ולא אשכח זאת לעולמי עד.
בתחילת שנות האלפיים נכנסה רותי, פרימדונה, להיות בת זוגתי פעם בשבוע והיא לימדה אותי להסתכל אחת לשני בעיניים, לרקוד תוך תנועת ידיים והזזת גוף. למדתי ממנה שריקוד זה לא רק צעדים כמו שאתה עושה למשל.
כולן נשארו חברות בלב ונפש עד היום. שומרים על קשר קבוע, נפגשים ואני מודה לאל שכך הוא.
מבחינתי אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה. אני מאושר וטוב לי, כי"מכל מלמדי השכלתי".
אם זה נותן לך סיפוק, כחבר אני לא נפגע, כמובן שהייתי מעדיף שגם אתה תתחיל להבין שכל החוכמה שבעולם אינה רק
אצלך וראוי ללמוד מאחרים, להביט בגובה העיניים, גם לנשים, לכבד את הזולת ובעיקר - צ נ י ע ו ת.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני