עברה בשקט

meggie

New member
עברה בשקט

הידיעה אודות סיני גלבוע ... ככה זה כמשרגילים אותנו לעשן ואף פעם אין אש

nizanm

New member
ש-לום ,

ברוכה הבאה, רבות ימים לא ראינוך ולא קראנוך., האם הימה ביקרת? והיכן הפורום ההוא ששכחתי את שמו? בגילי שוכחים. מַלַסות? אה? אה? אה? ערב טוב וואיחולי שלטון ברמות שחיתות סבירות.

meggie

New member
לחיי השחיתות ../images/Emo48.gif

ברוך הנמצא ... לפחות בים השחיתות נסבלת
למה כאן הערימה על הדשא רק תופסת גובה
ערב זך ללוחם הנועז בטחנות נטחנות

nizanm

New member
ערב נעים לבלשנית מלידה.

עליץ ועליז לרראותך בתנועה שמגמתה המוצהרת לפעול למען איכויות סבירוֹת של שחיתות. לחיי העם הזה
כמה טוב שהוא כזה

meggie

New member
אז בוא נברך לחיים ../images/Emo48.gif

לשרידותה ולעמידותה של התנועה ונחזק את פועלה ונסייע בשינוס מתניה והידוק חגורתה שים לב ניצני
, : כמה חשדות , כמה הוראות לחקירה , כמה תיקים נפתחים , ו........כמה חייבים בדין ? אההה אה אאאאאאה נאדה זירו אפס ... לחיי התנועה שדואגת לכך

nizanm

New member
הא לך

לחיי העם הזה ביצוע: יהורם גאון מילים: חיים חפר לחן: דובי זלצר העם הזה המפולג כל השנה כיצד הוא קם כשהוא מריח סכנה איך מתעורר הוא מנורבגיה ועד צ'ילי כי הוא יודע ש... אם אין אני לי מי לי אה... לחיי העם הזה, העם הזה העם הזה, שכמה טוב שהוא כזה, שהוא כזה! לחיי העם הזה שכמה טוב שהוא כזה! העם הזה מתי נחלץ הוא לעזרה כשהוא רואה שיש אתגר או יש צרה אין מפלגה אז, אין סיעה אז ואין סקטור ומן היעד לו תזיז אותו בטרקטור! אה... לחיי העם הזה... הרימו כוס ושתו נא בלי להתבייש אל מול הנוער שעמד אל מול האש לבני תימן, לבני אלג'יר, לבני הייקים - לבני עקיבא ולבני הדיסקוטקים אה.. לחיי העם הזה... השיר נכתב לפני עשרים שנה כשעוד הכל היו תמימים פה במדינה היום יאמרו לך תלך תספר לסבתא ולוואי ויום יבוא נשיר זאת שוב זאת בצוותא! אה... לחיי העם הזה...

meggie

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif../images/Emo24.gif

הביצוע של ליאור ייני לא רע בילכל שנזמזם ביחד ?

למעלה