אתה מפחד לספר לנו מי בדיוק../images/Emo35.gif
הרי זה לא חדש.. וגם אם זה היה חדש, במדינה בה ראש הממשלה הנוכחי, ראש הממשלה לשעבר וראש הממשלה לשעבר לשעבר (שמכהן בתור שר האוצר, לצער כולנו) נחקרים בימים אלה על כל מיני פרשיות ושאר ירקות. ד"א, גם יצא לי לעיין בשרשור המהולל הזה של הגב' רשפי.. כמה דברים נחמדים היא טוענת.. רק חבל שהיא לא מספרת לנו קצת על הרקע שלה (תשאלו אותה בפעם הבאה שהיא תקפוץ לבקר (_: ). ואם כבר ברשפי עסקינן: נראה אותה, רק נראה אותה מתחייבת לחינוך נאות ופחות מ-35 תלמידים בכיתה בעוד שבימים אלה סוגרים בתי-ספר ברחבי המדינה, בלי שום קשר לתקציב הקיים שכל רשות מקומים ועייריה מקבלת.. כמו שיש פה מישהו עם חתימה כ"כ רצינית ונכונה: "ים של דיבורים, מדבר של מחשבה" (וגם של מעשים, במקרה הספציפי הזה). שלא נתחיל לדבר שאדון פלטי המאוד נכבד מנסה לאגד את כל המתמודדים כנגד יעל גרמן, וזה לא שאני תומך כ"כ נלהב של הגב' גרמן, אבל אני חייב להודות שהיא החזירה את העיר הזאת למסלול אחרי לנדאו המאפיונר.. ואם כבר מדברים על מאפיונרים כאלה או אחרים, בוא נראה מישהו ללא אינטרסים אישיים וסיבות כאלה או אחרות משלשל סתם ככה פתק בעד אוריאלי או פלטי, שלכל אחד מהם אינטרסים מפה ועד להודעה חדשה בנוגע לפיתוח העיר, על חשבון תקציב העירייה, שגם ככה בקרשים (לנדאו השאיר אחלה חובות בתוספת למרינה הנחמדה), כדי להאדיר את הכיס הפרטי שלהם.. דיברנו כבר על עבירות על החוק במקרה?
פשוט מצחיק אותי לראות את על התומכים והנציגים של אותם מועמדים מתדפקים על דלתות של אנשים חשובים וחשובים לכאורה ($$$) בשביל שרק ישמעו אותם, לא יותר מזה.. תחשבו טוב טוב לפני שאתם הולכים להצביע.. על אותם כרישי נדל"ן ומנכ"לים של עסקים כאלה או אחרים, נוכחים או "בדימוס". רוצים עוד מתאבן? לכו תראו את המצע של לבצור, שחוץ מהרקע הצבאי המאוד מסוגנן שלו, אין לו הרבה מה להציע.. ומה לגבי תקציב הבחירות שלו? שמישהו יבדוק כמה מנדטים יש לליכוד במועצת העיר בבקשה.. יעל גרמן אמנם עיכבה, דחתה, השעתה וביטלה פרוייקטים כאלה או אחרים, אבל נתנה סיבות מאוד משכנעות לאותן הפעולות, לדוגמה: פתיחת נתיבי איילון לתנועה. זה אמנם היה מזמן, אבל אני אשמח לעורר את זכרון אלה שכבר שכחו. יעל גרמן עיכבה את פתיחת המחלף והנתיבים של נתיבי איילון משום שמכון הטיהור לשפכים לא עמד בתקנים מיוחדים. אני בטוח שאף לא אחד מכם היה רוצה ששפכים "ינקו" את הכביש בזמן הנסיעה שלכם דרומה, נכון? ואותו הריח שכולנו מריחים כשאנחנו יוצאים / נכנסים להרצליה דרך איילון, הייתם רוצים את זה יותר קרוב לאף שלכם במקרה? בואו נדבר שנייה על החינוך.. על ההתעקשות של העירייה בשנתיים האחרונות להשאיר כמה בתי-ספר פתוחים, בייחוד בשם ההורים, דגש על ביה"ס הרצל.. ומה לגבי התיכון החדש שנפתח? ומה לגבי המתחם שאחרי הקניון? מישהו ביקר שם במקרה? אז בכל מקרה, אנשים.. תחשבו לפני שאתם משלשלים פתק, טוב...?
שבוע טוב!