עבירות בבריכה

גם אנחנו "עם אליק". מה זה קשור?

למה כל הצעה ורעיון הופך למאבקי כוחות והשמצות?
כל מי שהביע את תמיכתו בפורום לנושא כניסה של ילדים שאין להם מנוי הם מנויים בבריכה ושילמו את "מירב כספם" כדי להקים את "המפעל" הזה.
אבל אנחנו גם אנשים חושבים ועצמאים ולא חוששים להביע את דעתינו. לא אמרנו כלום על אליק, בני או ירחי ולא השמצנו רק אמרנו שלדעתינו יש לשקול שינוי בתקנון למען ילדי הישוב.
הדיון יכול להיות לגופו של עניין - עם טיעונים בעד או נגד
אבל אתה גורר את הדיון להשמצות, להנחות שגויות וכמובן להפגנת תמיכה בועד הבריכה שלא ברור לי למה זה קשור עכשיו.

ronpel

New member
קלרית כפי שהסברתי יש עבור ילדים אלה פתרון

כניסה בציפ האורח יחד עם החבר והחזר כספי בינהם.

ממש לא מסובך אם באמת מוכנים לשלם....

idan4911

New member
מדוע את תוקפת?כל כך הרבה גרשיים וטון לא מרוצה

היתה כאן במקרה הרע חוסר ידיעה שהכותבים הם אכן מנויים, ואם זה כך מטרתם נאצלת.
אני לא שייך לאצילים אלא לאנשים ההגיוניים שחרדים לגורל השקעתם ששולמה בעמל רב.
לא מבין מי מנע ממך להביע את דעתך, מי השמיץ ולמה הטון הלוחמני שלך.
כל הגרירות, חרחורי הקרב וכו אינם אלא פרי דמיון, חשוב לי להשמיע את דעתי בדיוק כמו התומכים בפתיחת הבריכה לכל דיכפין.

moshes20

New member
סקר והצבעה

כמו שאליק כתב הרבה משפחות שמו את מיטב כספן על מנת שהבריכה תקום. זה אומר שאלו ששילמו "יסבסדו" בגדול את אלו שהחליטו לא להשתתף בהקמה אך ישתתפו בסכום זניח ומזערי בדמי כניסה לבריכה.

נראה לי שבהצבעה חשאית ההצעה לא תעבור.

משה

alik romm

New member
סוגיית המנויים החדשים

היי לכולם,
ראשית תודה למברכים והמחזקים את ידי ועדת הבריכה. אכן חבורה שעושה בהתנדבות ומכל הלב.
אנחנו מקדימים את המאוחר ואכן אמרתי שיום יבוא ונצטרך לעסוק בסוגיה.
כנראה שזה יקרה בשנה הבאה ועד אז תשמרו את הכוחות, בטוח שיהיה ויכוח ודיון מעניין.

barco11

New member
מהדיון המתנהל אני מבינה שהיו השנה מנויים

בודדים למכירה. חבל שלא פורסם ברבים.

אני אגב מניחה שמכירת מספר מוגבל של מנויים מדי שנה וכן כרטיסיות אורח לתושבי הישוב יכול לתרום לטובת ציבור המתרחצים (בתחשיב כולל אפשר יהיה להוזיל את עלות המנוי השנתית אולי או והוזיל את כניסות האורח או להשקיע כספים נוספים בשירותים נוספים), וכבעלת מניה לא הייתי מתנגדת לזה. אולי שווה להריץ סקר.

alik romm

New member
מנויים בודדים למכירה

ראשית, הודענו במפורש בפורום ובהודעה של היישוב שיש מס' מנויים שנתיים למכירה.
מנויים אלו הם של מנויים ששילמו מנויי הקמה והחליטו בשנה כלשהי לא לעשות מנויי שנתי שוטף.
תקנון הבריכה (ששונה לפני שנה), מאפשר לוועדת בריכה למכור מנויים כאלו כפול ממחיר המנוי השוטף (כלומר 3,100 ₪). אין אפשרות למנויים למכור את הזכות השנתית.
השנה היו 5 מנויים כאלו שנחטפו די מהר.
מאידך, יש גם לשמחתנו השנה, מס' לא מבוטל של מנויים חדשים ששילמו את עלות מנוי ההקמה.
כדאי גם לדעת, שכמות המנויים בבריכה מוגבלת בגלל מגבלת כמות מותרת ועל כן גם כמות המנויים שנותרה למכירה היא קטנה בכל מקרה (אפשר להכניס לבריכה עד 400 משפחות ואנו מאוד קרובים למספר הזה).

שאפו על האכיפה המסודרת . כל הכבוד!

אבל למה הבריכה סגורה בימי שלישי ורביעי בבוקר .
שילמנו ממיטב כזפינו (וזה באמת לא בא בקלות - ויתרנו על דברים מאוד חשובים אחרים) ואי אפשר לפתוח את הבוקר בשחייה קצרה באמצע השבוע?!
ניראה לי לא מתאים .

אירי0

New member
שוב הדיון גולש...

הנושא שהוצג הוא התנהגות פורעת חוק וסדר.
לא עדיף להפנות את המרץ במקום לויכוחים והתנגשויות , לחינוך של הילדים ?
התופעה ראויה לגינוי ללא קשר למנוי כן /לא !

ytzimer

New member
הויכוח נעשה בהקשר לדברים שאליק כתב

אבל אולי כדאי שאת תכנסי לפרופורציה "התנהגות פורעת חוק וסדר ". . הלו.

יש פה ביישוב התנהגויות פי אלף יותר חמורות של צעירים ותושבים שזוכות לטולרנטיות רבה (למשל השתוללות טרטורונים, הורים שמושיבים את ילדיהם על הברכיים והם מסובבים את ההגה, בנייה בלתי חוקית, ונדליזם, רעש מוגזם).

בעיני זה בסה"כ התפלחות שלא הצליחה . . . (אמצע שנות השמונים ההתפלחויות לימק"א המיתולוגי לראות כדורגל . .מתגעגע
.

alik romm

New member
אל תקל ראש

יובל,
לא רק התפלחויות. תוסיף את הדברים הבאים:
גניבת טלפון
השחתת ציוד.
בזבוז מיים נוראי במקלחות
שבירת מתלי וילונות וראשי מקלחת
גניבת משקאות מהמזנון (כל יום נעלמים לבעל המזנון דברים)
בקיצור, אל תקל ראש.
בקבלת קלה ולא חמורה, אנחנו נותנים לגיטימציה.
אנחנו רוצים להיות שונים ולחנך אחרת ולא להיות חלק מארגון לה פמיליה ולהתפלח לימקא...

ytzimer

New member
אליק אני בכלל לא מקל ראש

התייחסתי רק לנושא ההתפלחויות (והפתרון שאני רואה לנכון).

לא ידעתי כלל על מקרה העבריינויות שאתה מתאר, אני רואה את זה באותה חומרה שאתה רואה וזה מתחבר לתופעות שאני ציינתי קודם.

אגב, בסבירות גבוהה יותר הפעולות שציינת נעשות על ידי מחזיקי מנוי (מאחר ורוב מוחלט של הנכנסים הם עדין מחזיקי מנוי)

ולמען הצדק ההיסטורי בסיפא של הדברים שלך
:
ארגון לה פמיליה זה ארגון קיקיוני שהוקם לפני 3-4 שנים בלבד. נופח בתקשורת ללא פרופורציה. דווקא המועדון שאתה מינכלת בתחילת המילניום (לצערי, בהצלחה יתרה) הוא עם קהל הרבה יותר אלים, עברייני ומכוער - הוא פשוט זוכה ליחצנות על-ידי קליקה עיתונאית מובילה, שאחדים ממנה עסוקים היום בדברים הרבה יותר חשובים ומטרידים. . . .

למעלה