עבור שיינדי

HELP ME!

New member
עבור שיינדי

שיינדי יקרה!!! ראשית. אני רוצה מאד להודות לך על האכפתיות. שנית, אני מאד רוצה להצטרף לחברי הפורום רק שלא יודעת איך. שלישית, אני קצת חדשה בתחום, אז מה זה אי סי קיו, או מה שלא כתבת שם. אם את מתכוונת לאי מייל אז בשמחה! רביעית, האם בצ`ט את מכנה את עצמך שיין? אם כן, אז כבר דברנו. ועכשיו לענין: את כותבת בהמון אמונה ובטחון ואני מעריצה אותך על כך. לא שאני לא מאמינה חלילה, רק את האמון ב``בשרט`` קצת איבדתי. (לפי השם שלך את בוודאי תביני את המושג...) מה שאני מחפשת מאד נדיר במחוזותינו. וכמובן שאני לא יכולה לאמר לשדכנים את האמת, כי אז אני שורפת אותי לגמרי. אני צריכה להשאיר לעצמי את כל האופציות פתוחות. מב שכתבת לגבי בנות חסידיות הוא מאד נכון. הבנות הללו מאושרות והן לא מרגישות שחסר להן משהוא, כי פשוט הן לא מכירות משהוא אחר. וזה לא רע. זו חממה מגינה. אבל בחורה אינטיליגנטית, רחבת אופקים, שקוראת ויודעת שיכול להיות גם אחרת, יכולה לגשת לכך בשתי גישות: 1. להסתפק במה שיש ואפילו לשמוח עם זה. היא חושבת שדברים כאלה אינם שייכים לה. או שהם אסורים, או שפשוט ששיכים לכוכב אחר, כוכב בספרים והאגדות אולי... אבל משהיא שרוצה למצות את כל היופי שבעולם ולחוות דברים בצורה יותר רומנטית וסוחפת - תקועה. ואל תדקלמי לי שאהבה היא דבר נבנה. בודאי שזה נכון. אך לדעתי היא צריכה להיות קיימת בתחילה ולהתעצם עם השנים. אני יכולה לפרט יותר, אבל אני חושבת שהבנת את הנקודה. תודה לך - המבולבלת. נ.ב. יש לי הרגשה שגם מאחורייך מסתתר סיפור כואב. אולי נוכל לעזור אחת לשניה.

שיינדי

New member
אלייך יקרה..

בס``ד שלום לך , כן שמי בצאט לעיתים הוא שיין/גאיה ,שמחה לשמוע שאכן יצא לנו לדבר כבר, אם כי לא על נושא רציני כזה בכל אופן אודה לך אם תפברקי שם כדי שאדע איך לפנות אלייך. ראשית ,לא התכוונתי להמליץ על שיטת החסידות (ת``א) כי זה לא שייך לנו כמובן רציתי להמחיש לך כדוגמא ותו לא את משמעות הדבר שאהבה יכולה להיות גם תוך פגישה אחת ולגדול עם הזמן אם ישנה משיכה כמובן הרעיון הוא שאת השגעונות והרצונות הקטנים אפשר לגלות אחד לשני אח``כ מה שכן צריך ראש טוב מלכתחילה. מה שלא הבנתיזה למה אי אפשר לומר לשדכנית שאת רוצה בחור חכם,פתוח,אנטלגנט,עובד,לומד,אלא אם כן יש בעיה בכך שהוא יעבוד אני לא חושבת שתשרפי אם תגלי לה מה את רוצה ,את צריכה להבין דבר אחד מה שאת רוצה הוא לגיטימי ביותר זה מותר אין כאן כל עניין שאסור או לא מכובד,איך כולם מכירים בעולם זה ויש כאלה משכילים ועובדים וכנל הנשים, זה לא חטא מה שאת מבקשת. אנחנו בדור אחר שיודע את העולם ומאוד מקובל שאנשים יתפתחו בתחומים שמענינים אותם וגם מחשבים בעיקר ולא ישבו דווקא ללמוד -מה שאין בו כל פסול. לעניין האהבה הנכספת שלך,למה נדמה לך שאין מושג כזה או שלא תמצאי מישהו שתאהבי עד כדי בכי ואין רומנטיקה ואין יופי , את ממש חיה בשיא הטעות איבדת את האופטימיות, אצלנו זה נקרא אמונה,יש ועוד איך יש, לא שאני שיא האושר כרגע ועל זה נדבר ביחידות אבל אני מאמינה שיש אהבה בין בני זוג חרדים שהכירו ע``י שידוך של הדודה או של הסבתא.ויותר מיזה אין אהבה יותר גדולה מזאת של הדתיים ואני יודעת על מה אני מדברת. כמו שהדת היא האמת של החיים ,האהבה בחיים דתיים זאת האהבה האמיתית שקיימת עלי האדמות,למה את מתיאשת בגלל שכל החברות שלך התחתנו או חלקן ואת עדיין לא מצאת את שלך זה לא נקודה שצריכה להפריע לך ההיפך זה מראה שאת מקדישה לזה ערך עליון. את פשוט צריכה להאמין יותר בה` ובעצמך. לגבי אי סי קיו כנראה שאין לך אז אני משאירה לך הודעה באימייל. ביי שיין.

למעלה