עבור מיכל מנדל

Ray light

New member
עבור מיכל מנדל

רציתי לשאול אם את יכול לתקשר עבורי, ההיתי רוצה לדעת מה עלי לעשות ואיך עלי לנהוג בכדי להגיע לדרגת רוחניות גבוהה יותר, וחשוב לי מכל לדעת באיזה מצב רוחני אני נמצא היום. באופן עקרוני אפשר לומר שהאדם יודע האם הוא במצב של ירידה רוחנית או בצמיחה, אבל אצלי זה כבר עניין של כהות חושים, זהו מה שמדאיג שהאדם אינו יודע היכן הוא עומד וצריך עידכון באיזה מצב הוא ומה עליו לעשות הלאה. אודה לך מאוד אם תעני לי

ע ו פ ר ה

New member
מותר לי גם לענות לך?

א. אתה במצב של רוחניות ולכן אתה מבחין שפתאום יש כהות חושים, כפי שאתה אומר. ב. האם דרגת הרוחניות חשובה? ג. אנחנו עוברים שינוי של תדרים עכשיו ולכן לפעמים זה יוצר אי נוחות זמנית. פשוט תקבל את זה בלי להלחם וזה יחלוף כמו שעננים חולפים בשמיים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

Ray light

New member
לא בדיוק

תמיד ההיתי יותר מחובר לרוח ופחות לחומר. הכהות חושים נובעת ממקור בלהבחין בין נכון ולא נכון, בין טוב לרע. שמתוצאה כזו את יכולה למצוא את עצמך במקום ההפך מהנכון. הזמן הוא לא פונקציה במקרה הזה כי ככל שהזמן חולף הבעיה רוקמת עור וגידים. זה לא דבר שנולד אתמול או לפני חצי שנה.

קשה לי להגיב לא יודעת מין ולא שם

אין מה לחפש דרגה רוחנית יותר יש מה שהוא שקוראים לו להשריש חזק בקרקע למצוא את מנחת המטוסים המתאים להנחתת החללית... ככול שתהיה יותר מחובר לקרקע ככה תמריא יותר גבוהה. הקמת בית הולדת ילדים משריש ביותר... כנראה אתה מטייל בחלל בתוך ואקום... עוד רגע ותבוא ההארה מתי כשתלמד להשריש שורשים יציבים איך? עבודות חימר פיסול עבודה בגינה ספורט וכו' בהצלחה

anony4

New member
יש לי תשובה בשבילך ריי לייט

אין טעם לבקש מאדם אחר שיעשה את העבודה בשבילך. לא ככה עובד העולם. החיים הם מסע רוחני אישי. אם תאמיני שיש אחרים שיכולים לעשות את העבודה בשבילך ונניח שהם יצליחו אז מה זה אומר לגבייך? שעשית קיצור דרך? אני לא מתכוון להישמע לא נחמד אבל אם את או שזה אתה לא מרגיש-ה אפשרות להתחברות עצמית אולי כדאי שהזמן יעשה את שלו... אם משהו צריך לקרות הוא קורה האמינו לי. אני פטליסט בנשמתי.

למעלה