עבור מיכל מנדל)-H

• פותח הנושא heli
  • פורסם בתאריך

heli

New member
עבור מיכל מנדל)-H

מה קורה לי-/או אולי מה הפרוש לחלום שחלמתי לפני כמה שנים(לא מבקשת פרוש טוטלי אלא הבנה למצב)חלום של יוסף ``סולם יעקוב`` לפרטי פרטים כמו ובדיוק לפי מה שכתוב בתנ``ך..? מה את אומרת ערב טוב לך וחג שמח

אנחנו בפורום הנכון? ;-)

heli היי!!! יש לי סנטימנטים מאד עמוקים לשם שלך. יחד אם זאת אני שואלת את עצמי אם את נמצאת בפורום הנכון, מכוון שהרואה בכוכבים פתח פורום לעניין פרושי חלומות. יחד עם זאת מאד מחמיא לי שאת שואלת לדעתי בפרושי חלום. אז ראשית הרשי לי לומר 3 פעמים: חלום טוב חלום שלום, חלום טוב חלום שלום, חלום טוב חלום שלום. שנית הסימן של היד האדומה וההפוכה עשה עבורי קונוטציה שלילית, מכוון שהסימן שייך בסקר שנשיקה היקרה פתחה לתשובה שאומרת: אין אלוהים. לאחר שהתגברתי על בעייתי האישית אני חושבת שהחלום שלך נפלא. אשרייך,כנראה לפני כמה שנים נתנה לך הזכות להתחיל לטפס בשלבי הסולם להתפתחות רוחנית. נתנה לך ההזדמנות להתמודד מול הטוב והרע גם יחד. עצם החלום על יעקב מראה עבורך לדעתי האישית התחברות מדהימה בין התכנונים שלך לבין היכולת להוציא אותם לפועל. עשי זאת בזהירות ובעיקביות צעד אחרי צעד: עקב בצד אגודל, הרי חלמת על יעקב. תדעי לך שיעקב אבינו תמיד טיפס במעלה הסולם רק למעלה. הוא אף פעם לא ירד. יעקב היה איש מחובר לעצמו ולאל. יעקב נקרא בסוף החלום לעניות דעתי בשם ישראל. חמודה את מתחברת נפלא רק הזהרי לך לא לפול בריגשותייך הגשמיים. כשתצליחי במשימה הדרך תהיה פתוחה לפנייך בכל נתיב שתבחרי. תהיי תמיד בריאה שלווה ושמחה. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול ממני מיכל.

רחלי01

New member
למיכל

מטרידה אותי שאלה-לא ליפול בריגשותיי הגשמיים- אנא הסבירי ופרטי

רגשות גשמיים :cool:

רחלי01!!! ברוכה את על הכנסותך לפורום. רגשות גשמיים בעיניי אלו הם אותם רגשות של כעס כאב תחושת כשלון, עצב דכאון רגשות אחרי אהבה נכזבת וכו`... אם אנחנו נותנים לאותם רגשות להציף אותנו הם יפילו אותנו עד מצב חמור של התערערות המערכת החיסונית שלנו ונפילה לתוך מחלות למיניהן. לדעתי עלינו להתעלות מעל הרגשות שמיוצרות על ידי לבותנו הגשמיים הממוקמים בצד השמאלי של גופנו ומשפיעים על הילך מחשבותנו. עלינו לפתח את הלב הימני שקיים בנו זהוא הלב הרוחני. ורק איתו יש לעבוד על מנת שנמנע את הנפילות השונות שלנו. מקווה שעניתי לך ולא סבכתי אותך יותר מידי... הרבה אור ואהבה אין סופית ללא גבול וללא תנאי. מיכל

למעלה