עבור לסוף התור

עבור לסוף התור

איזה משימות הכי עשה לכם את זה בעונה ובעונות הקודמות? איזה משימות הכי משעממות אתכם?

אני אהבתי מהעונה הראשונה

את המשימה של הריקוד שמרינה זכתה בה. בגלל שאי אפשר לדעת מראש מי ינצח וכי זה לא תלוי בכוח או במהירות אלא בהחלטת שופטים. צריכים עוד משימות כאלה לדעתי...

Denzell

New member
ברור שידענו מראש מי זוכה.

מי שההפקה רצתה שיזכה. זו היתה המשימה הכי מגוחכת בתולדות הישרדות.

MagSimps

New member
מסכים! ומרינה רק נענעה שם את התחת.

היא לא התקרבה בכלל לריקוד של המקומיים.

amir6662

New member
אוקיי

משימות שאהבתי: שבירת האריחים, הורדת הלפידים, הוצאת מילים מ"הרפובליקה הדומיניקנית" (עונה 1) בכלל המשימות של העונה הראשונה היו הכי טובות! זכירת מזלות, משימת החזרה למשחק, קליעה למטרה (עונה 2) המשימות האישיות תמיד יותר טובות משימות שלא אהבתי: כל המשימות הסטטיות בגדול, בעיקר אלה שדורשות הרבה כוח פיזי, נמשכות שעתיים וברור מי ינצח... רוב המשימות השבטיות... הן ארוכות, מסורבלות, קשה להבין מה קורה ואת המשימה בכלל בעונה 3 עדיין לא אהבתי אף משימה, מחכה לאיחוד

JasPoint

New member
משימות

אני אוהב בעיקר את משימות ההיאבקות. למשל בעונה שעברה הייתה משימה שהם צריכים למצוא כריות בחול ולרוץ איתן בחזרה, או המשימה על הרפסודה בים שהם היו צריכים לדחוף אחד את השני. לא בגלל האלימות אלא בגלל שהמשימות האלה הופכות את השבטים ליריבים אמיתיים. המשחק הופך למעניין יותר אחרי משימות כאלה. המשימות הכי משעממות מבחינתי אלו המשימות הסטטיות, כמו לעמוד על עמוד בים ולראות מי האחרון שנשאר... או המשימה שנשארו ארבעה אחרונים בעונה הקודמת שהם היו צריכים להיתלות על המגלשה... תגידו היו משימות בים בעונה הנוכחית? נדמה לי חוץ ממשימת שחייה אחת באי הנעלם כל המשימות היו ביבשה. מוזר...

omer719

New member
אני אוהב את המשימות החברתיות יותר.

שמורידים לפידים/ שוברים כדים אחד לשני, ואת המשימה ששואלים אותם שאלות, מה רוב השבט חשב על כל מיני אנשים. וגם את המשימות כוח סיבולת - שעומדים מלא זמן על עמוד וכאלה

היו 2 משימות שמאוד אהבתי ../images/Emo22.gif

1 - המשימה עם הבקבוק הקופץ שמצריך תגובה מהירה. איתי זכה בזה בחסינות אישית. 2 - המשימה שהיה צריך לנחש מה קרה בעולם. איזה ידיעה אמיתית ואיזה ידיעה שקרית ? אנסטסיה זכתה בזה במשימת וטו.

השורד

New member
רק משימות שקשורות באישיות המתמודדים

כמו משימות "מי הכי...". אחת כזו היתה היום ומשימות שמתמודד צריך לבחור איזה מתמודד אחר להחליש - משימות כאלו חושפות "סדר הדחות" וגורמות הרבה פעמים לבלאגן. כל היתר משעממות.

inbar199

New member
המשימה הכי טובה: בעונה השניה שכל הקרובים

של המתמודדים הגיעו ובדקו כמה הם יודעים אחד על השני.. יואב וחברה שלו זוג מקסים

למעלה