עבור ה-איה מסרב להיות ``שטוח`` ומאידך , גם לא נותן פקודות תקבעי את הכללים - כרצונך
מ מור יוסף New member 6/5/01 #1 עבור ה-איה מסרב להיות ``שטוח`` ומאידך , גם לא נותן פקודות תקבעי את הכללים - כרצונך
נ נעה!!!!! New member 6/5/01 #2 אם אתה שואל אותי ואתה לא...אבל אני חייבת לתת לך עיצה רק אל תעשה שגיאות כתיב נעה(שלא שוכחת כשלא נחמדים אליה)
אם אתה שואל אותי ואתה לא...אבל אני חייבת לתת לך עיצה רק אל תעשה שגיאות כתיב נעה(שלא שוכחת כשלא נחמדים אליה)
מ מור יוסף New member 7/5/01 #4 נעה !!! והייתי רוצה שתפרטי קצת יותר בעניין העצה. האם טעות הכתיב ב``עיצה`` מכוונת ? וחוץ מזה - מי לא היה נחמד אליך ? הכעס מופנה כלפי מישהו?
נעה !!! והייתי רוצה שתפרטי קצת יותר בעניין העצה. האם טעות הכתיב ב``עיצה`` מכוונת ? וחוץ מזה - מי לא היה נחמד אליך ? הכעס מופנה כלפי מישהו?
מ מור יוסף New member 9/5/01 #8 כל זה נובע מהמשפט שלך ``שלא שוכחת כשלא נחמדים אליה`` ובסך הכל שאלתי מי לא היה נחמד אליך סתם תחושה שאת כועסת על מישהו מסויים
כל זה נובע מהמשפט שלך ``שלא שוכחת כשלא נחמדים אליה`` ובסך הכל שאלתי מי לא היה נחמד אליך סתם תחושה שאת כועסת על מישהו מסויים